Piroska és a farkas kérdése:
Váci és Vác környéki kimamák és anyukák?
Figyelt kérdés
Valaki meg tudná nekem írni, hogy Vácon lehet-e találni valahol olcsó ( pamut) szoptatós melltartót, hálóinget/pizsamát? köszi előre is.2014. febr. 10. 09:24
1/9 anonim válasza:
Szia! Hàlóinget most vettem az Auchanban, azt hiszem 4 vagy 5 gomb van rajta, zsebei is vannak. 1000 Ft volt. Kicsit öreganyós nekem, de szerintem oda teljesen jó lesz. Mikor szülsz?
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, majd csak áprilisban :) Te? Nekünk nincs autónk, ezért mindenképpen Vácon belül gondoltam megoldani az ilyesmit,amúgy az öreganyósság nem zavarna különösebben, ha amúgy jó :), legalábbis erre az időre. na majd még nézelődöm.
2014. febr. 10. 09:54
4/9 A kérdező kommentje:
nekem itt is jó, hátha idetéved még 1-2 váci kismama :) Kislány vagy kisfú lesz Nektek? Hol tartasz az előkészületekben?
2014. febr. 10. 10:30
5/9 anonim válasza:
Hat most romboltuk szet a lakast, epul a gyerekszoba :-) Amugy meg nem vettunk semmit sem, majd a jovo heten megyunk babakocsit venni. Aztan kb 1 honap mulva kesz lesz a szoba, akkor elmegyek es megveszek mindent. Kisfiu lesz egyebkent. Es neked? Van orvosod? Hany eves vagy? En 28. Bocs, nem irok ekezetet, telefonrol igy sokkal gyorsabb :-)
6/9 A kérdező kommentje:
Nálunk kislány :), és Kondérdokihoz járok. Ja és már 33 éves vagyok... mi elég sok dolgot kaptunk kölcsön - babakocsi - kiságy, autósülés - szóval pont az ilyen drága dolgokat,ami nagyon nagy segítség, meg elég sok kisruhát, úgyhogy ezek már megvannak, az apróbb dolgokat meg jártamban-keltemben szerzem be. Juteszembe! Nem tudom, hogy mennyire vagy ilyen " tipus", de a neten láttam, hogy most szombaton 9 és dél között babaruhabörze lesz a Radnóti gimiben. GOndolom, hogy anyukák árulnak, lehet, h olcsón lehetne jó dolgokat kifogni.
2014. febr. 10. 15:52
7/9 anonim válasza:
Szia!Szintén váci vagyok,nemrég vettem a piacon egy hálóinget,kb.1500 Ft körül volt.Ha a mélygarázs felől mész be,akkor jobb oldalon van a tejtermékes után,és a gyerekruhás előtt a standon egy néni,van több fajta,nem nagyanyósak is,elöl gombosak.Egy próbát megér!Cseréli is,ha a méret nem jó!
8/9 anonim válasza:
Első vagyok. És amúgy Kata :-) Persze érdekelnek az ilyen babaruhás börzék, köszi, hogy szóltál! Szerintem meg fogjuk nézni férjemmel.
9/9 A kérdező kommentje:
Szintén Kata :) A 7-es válaszolónak pedig köszi a piacos tippet!
2014. febr. 10. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!