17 hetes vagyok, kb 1 hete érzek kis apró mocorgást a pocakomban, tegnap ültem az orvosnál, és egy szabályos kis rúgást éreztem, a köldököm alatt, jobbra, Ugye ez már a baba volt?
Figyelt kérdés
Viszont azóta sem volt semmi,csak a kis apró rebegések.Persze tudom hogy lassan kezd el rugdosni,de az nem baj,hogy egyetlen egy kis rúgás volt és semmi más?Mivel az első babám,még nem volt ilyen tapasztalatom.2009. dec. 8. 09:24
1/6 anonim válasza:
Természetesen már érezheted. A rebegés tuti az. A rúgások még kissé később jönnek és erősödnek is.
Ha vékonyabb testalkatú vagy, akkor már ilyen korán is érezheted.
2/6 anonim válasza:
Nekem az első egyértelmű jel 3 apró rúgás volt, aztán egy hétig csak símogatott meg kaparászott belülről. Lassan sűrűsödtek a rúgások, eltűntek a simizések. Most meg már nem símogat egyáltalán a drágám, hanem szétrúgja az oldalam. 34 hetes kismami
3/6 anonim válasza:
Szerintem biztos,hogy a baba volt,örülj neki! :)
Én nemsokára betöltöm a 18.hetet. A 15. héttől 2-3 naponta éreztem buborékot,aztán 15+5 naposan egy váratlan rúgást-mint te! Utána napokig semmi. 16+6. nap óta minden nap határozottan érzem a babát,rugdos,mocorog,néha feszítő,lüktető érzés. Már az apukája is érzi,ha odateszi a kezét a hasamra olyankor. Elég vékony vagyok,és első baba. Boldog babavárást!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Én nem vagyok vékony,sőt van feleslegem is,de mégis érzem az apró kis mocorgást,mintha csikizné a tenyerem.Ez a tegnapi kis rúgás váratlan volt,pont nem is gondoltam a babára,de nagyon jó érzés volt!Lehet szegénykém éhes volt már,mivel éhgyomorra voltam,és már dél volt.Alig várom már a többit,már nagyon szeretem Őt!Boldog babavárást kivánok mindenkinek!
2009. dec. 8. 10:43
5/6 anonim válasza:
Én is érzem már, első baba, én 80 kg..., 14 hetes kora óta..., nekem is 2-3 naponta van csikizés vagy rúgás. Biztosan Ő volt, gratula! :)
15+4 hetes km
6/6 anonim válasza:
Én még nem tudom, hogy érzem-e :). Valami mindig történik a hasamban, de sosem tudom, hogy az ereim-e (néha úgy érzem ott dobog a szívem), a beleim, vagy a baba. Még egyértelmű jelet nem adott. De tegnap az UH-n látszott, hogy rúgdos, de én nem éreztem. Szóval valószínű még nem azt érzem. De neked attól még lehet ő. 17 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!