Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első babámmal nem volt...

Ha az első babámmal nem volt hányingerem terhesség alatt, a következővel se lesz? Vagy ez mitől függ? Nemtől?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:
jo lenne tudni, elsovel alig voltam rosszul, talan ket het fura erzes, masodikkal vegighanytam a 15-dik hetig. Kislany mindketto, es a ketto kozott csak 3 ev telt el
2014. febr. 9. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen független attól, hogy milyen nemű a baba. És van, akinek elsőnél semmi tünete, másodiknál pedig végighányja az első trimesztert. De van olyan is, aki mind2-vel, vagy egyikkel se hány és különböző nemű a 2 gyerek.
2014. febr. 9. 10:01
 3/6 A kérdező kommentje:
tényleg nem a nemtől függ. most jutott eszembe, hogy nagymamám mesélte: az első fiánál kórházba kellett feküdnie, annyit hányt, míg a másodiknál nem volt ilyen probléma
2014. febr. 9. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Unatkozol, vagy tényleg komolyan kérdezed?:)
2014. febr. 9. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobban dolgoznak a hormonok ha hányingerrel küszködik a kismama......gondolom.Az hogy fiú vagy lány lesz semmi köze egymáshoz sőt ahhoz se hogy milyen formájú a pocak.Hogy fiú vagy lány férfi határozza meg nem a pocak formája.
2014. febr. 9. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Én az elsővel semmit nem éreztem egész terhességem alatt.

A másodikkal vagyok most terhes, iszonyú hányingerem van egész nap. :/ Még nem tudom fiú v lány lesz.

2014. febr. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!