Edus83 kérdése:
H1n1 elleni védőoltásban honnan tudhatnám meg milyen összetevőkből áll? nem tudom van e benne antibiotikum féle dolog? Mert arra allergiás vagyok! Orvoshoz csak szerdán megyek és hezitálok még mindig!
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 19:36
1/5 anonim válasza:
Sehonnan nem tudod meg. Arra is mindenki mást mond. Ez lutri. Vagy bejön a dolog, vagy nem. Rondán hangzik, de én ezt gondolom és jószándékból írtam. Kár h első perctől nem u.azt mondták, akkor most nem lenne ennyi galiba..... :((((((((
2/5 A kérdező kommentje:
kÖSZI:))!!HÁT ÉN TELJESEN KI VAGYOK ADASSUNK NE ADASSUNK,HA BE ADATOM ÉS VAN BENNE VALAMI AMIT A SZERVEZETEM NEM BÍR AKKOR IS GÁZ VAN,HA NEM ADATOM ÁLLANDÓAN EZT HALLOM ADASSAM,MERT ÚR ISTEN!!!!!!!!MEGHALHATOK STB:((!!!31HETES 27ÉVES KIS MAMI:))
2009. dec. 7. 19:48
3/5 anonim válasza:
elméletileg ezek az összetevők. Én nem oltattam magam így nem tudom, de mivel valószínűleg magadnak kell megvenni gyógyszertárban a vakcinát, így majd annak dobozán vagy dobozában elolvashatod mi van benne.
4/5 anonim válasza:
Úgy tudom a penicilin érzékenyek nem kaphatnak(meg fémallergiások és tojásallergiások)
5/5 anonim válasza:
Az antsz honlapján fent van! Van egy csomó közlemény, a legtöbb pdf, ezeket elolvastam, az egyikben írja az összetevőket, és igen, van benne kb 4-5 féle antibiotikum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!