Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bután hangzik, de mit kell...

Bután hangzik, de mit kell mondani a dokinak, ha orvost akarok váltani, de még sosem voltam nála?

Figyelt kérdés
Telefonon kell időpontot kérnem, ez ok. Odamegyek az időpontra és ? Mit kell neki mondani ? Egy másik településre szeretnék járni, mint ahova most járok. Ez a körzeti, bár jelen esetben ez lényegtelen. Na de a dokinak mit mondjak? Ha beválik, szeretnék hozzá járni, nála szülni. 20 hetes vagyok. Bocs a bugyuta kérdésért, de csak most volt magán dokim, be is faragtam vele rendesen. Igaz, neki semmit nem mondtam, csak kezdettől hozzá jártam.
2014. febr. 7. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Bemész, elmondod hogy 20 hetes kismama vagy és hozzá szeretnél járni terhesgondozásra/szülésre. Jó esetben kikérdez van e panaszod, elkéri az eddigi vizsgálatok eredményeit. Kapsz beutalót a következő ultrahangra, vérvételre, terheléses cukorra. Ha szimpi jársz továbbra is a megbeszélt időpontokban, ha valamiért nem akkor azt nem kell vele közölni és nem mész többet.

Szép várandósságot, boldog babát! :)

2014. febr. 8. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:
''szeretném ha ön kisérne végig a terhességem alatt''többi jön mgától...boldogat mindenből!
2014. febr. 8. 04:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!! :)
2014. febr. 8. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!