Megírnátok, hogy mikorra voltatok kiírva és ehhez képest mikor szültetek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 13:59
11/25 anonim válasza:
Május 22 volt a kiírás, május 9-én született a lányunk.
12/25 anonim válasza:
1 gyerekkel december 3ra voltam kiírva és 8.án született.
2 gyerekkel május 31ére voltam kiírva, júni 1 született (indítással)
3 gyerekkel május 10re voltam kiírva és 13.án született (indítással)
13/25 anonim válasza:
Jan 28-ra és jan 25-én szültem.
15/25 anonim válasza:
Februar 4-re voltam kiirva, februar 3-an surgossegi csaszarral 22:40-kor megszuletett a lanyunk.
16/25 anonim válasza:
Ja, a masodik gyerkocunk szuletrtt most.
Az elso jul.11 helyett jul.15-en szuletett. Szinten surgossegi csaszarral.
Mind a ket szulesnel mas-mas ok volt ra.
17/25 anonim válasza:
Február 13 lett volna, azaz a köv.hét, de január 21.-én 36+5 naposan elfolyt a magzatvíz. : ) 3, 5 kg-al és 55 cm-el született a fiam :))) Mondjuk már a 16. héten rövidült a méhnyak, a 27.héttől meg nyitva volt a külső méhszáj.
18/25 anonim válasza:
1. Március 30 volt a céldátum, március 20-án született.
2. Január 22. Már úgy volt, hogy 23-án császározunk, de 19-én mégis beindult magától.
19/25 anonim válasza:
Kiírt napon szültem, de az első uh-on az orvos módosította az időpontot a menzeszhez képest, 5 nappal későbbre tett.
20/25 anonim válasza:
Január 15.-re voltam kiírva,Január 11.-én született meg a lányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!