Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is érez így? Egyszerűen...

Más is érez így? Egyszerűen nem tudok nyugodt lenni. Felhúzom magam mindenen, a páromat sajnálom mert ő issza meg a levét. Minden tiszteletem az övé, mert kitartó.

Figyelt kérdés

Elég egy apró mozdulat és már felhúzom magam. A terhesség előtt nem volt ilyen, semmi problémánk nem volt, nyugodtan viszonyultam mindenhez. Most viszont... Tudom,hogy a terhesség miatt van, de már sajnálom a páromat. Igazából már várom,hogy megszülessen a picink, és visszaálljon minden a régi kerékvágásba.

25hkm

2014. febr. 6. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseriteni, de semmi sem fog visszaallnia a regi kerekvagasba... sot, minden a feje tetejere all. a kialvatlansag miatt meg idegesebb leszel, a hormonok dolgoznak a szoptatas akatt, a szexet nem fogod kvanni, es meg be is leszel zarva.
2014. febr. 6. 22:54
 2/6 A kérdező kommentje:
:( Igen? Hát jó kilátások :( Meg kell oldanunk valahogy, nem szeretném hogy a kapcsolatunk menjen rá. Persze tudom, nekem kellene változnom.
2014. febr. 6. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:

nyugi, hormonok :) ha megszületik a baba, és jön a babyblue (sírsz, mert édes a kicsi, sírsz, mert aggódsz, sírsz, mert örülsz, sírsz, sírsz, sírsz) akkor épp csökken a hormonszinted, és újra a régi leszel, persze az anyai érzések újdonsült embert varázsolnak belőled, de nem fogsz túlkapásokkal élni, mint most :)

én folyton bőgtem és érzékenykedtem (pedig nem az a típus vagyok) és szülés után elmúlt, már csak végtelen szeretet dúl bennem, sírni nem tudok úgy már, ok nélkül, mint terhesen :)

2014. febr. 6. 23:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Remélem így lesz :) Csak magamat alig tudom elviselni, ezért csodálom a páromat, hogy ő tud kezelni :) Összeteszem a két kezem,hogy ő a párom :)
2014. febr. 6. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok egy nyámnyila picsogós, de a terhesség alatt teljesen megzakkantam. Sírógörcsöt kaptam egy természetfilmen, egyszer meg kitaláltam, hogy rossz helyen vannak a bútorok, a férjemmel áttolattam mindent, 3 óra után minden visszakerült az eredeti helyére, de közben kétszer kaptam sírógörcsöt.

Az elsőnek igaza van, az első hetekben nagy csodára ne számíts.

2014. febr. 7. 07:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Az szép :) Én nekem is olyan érzelmi kirohanásaim vannak... Egyik percben tök jó, másikban meg már megint hiszti :(
2014. febr. 7. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!