Leszállt a pocakom szerintetek?
Figyelt kérdés
[link] Eddig is lent volt,de ma öltözködés közben mintha lejjebb lett volna én úgy látom. Pár napja nagyon nagy fájdalmat éreztem a medencémben és a méhszájamnál. Lehet,hogy akkor ékelődött be a baba feje? 35+5 hetes vagyok. Ha le van szállva a pocim,akkor mikor várható a szülés? Vagy ez nem mérvadó?2014. febr. 6. 20:39
1/7 anonim válasza:
Huh. Igen ez már lent van. Nekem is 35 hetesen szállt le, aztán a vége indítás lett a 41. héten :)
Off: Kisfiu?
2/7 A kérdező kommentje:
:) Mindenki azt mondja,hogy fiús pocak,de kilány lesz! 4D-n is így láttuk,az meg azért biztosabb. Aztán még meglephet minket:D
2014. febr. 6. 20:46
4/7 anonim válasza:
Ez tényleg fiús pocak, és eléggé lent van, de még nem annyira eléggé, hogy szülj.
A pocakod alapján én még legalább 3 hetet mondanék a szülésig.
Ezt saját pocaktapasztalatok alapján mondom :) Nálam így volt anno....
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Már nagyon be vagyok zsongva:) 3 hét pedig azt jelentené,hogy majdnem a végéig elviszem:) Na majd ha eszembe jut akkor írok,mikor is szültem:)
2014. febr. 7. 11:00
6/7 anonim válasza:
Feltétlenül írd ám meg :) És kívánok nagyon könnyű szülést :)
7/7 A kérdező kommentje:
Márc. 7-én született meg a babám,ha nem segítenek rá vizsgálat közben kézzel és nem kapok elötte nap tágító kúpot,akkor vittem volna tovább is :)
2014. márc. 14. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!