Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lepényügy. Kinek melyik héten...

Lepényügy. Kinek melyik héten "szállt le" a méhszájról?

Figyelt kérdés
Természetesen csak azokhoz a kismamákhoz szól a kérdésem, akiknek fedte a méhszájat a placenta. 17. héten még mindig teljesen fedi, orvosom bizakodó, azt mondta, hogy a 32. hétig meg van rá az esély, hogy feljebb "mászik". Nagyon, nagyon remélem, mert amit a legjobban el akartam kerülni a szüléssel kapcsolatban, az a császár. Pozitív tapasztalata van itt valakinek?
2014. febr. 6. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
+ az nem leszek. 26 hetesen kezdett feljebb menni a méhlepényem, 32 hetesen már csak rálógott a belső méhszájra. Aztán 1 hét múlva dőlt belőlem a vér, mert levált a placenta.
2014. febr. 6. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:

jajj :( előző, ez nagyon nem jóóóóóó :(

Nálam mind a két terhességnél rajta volt a méhszájon. A fiamnál a 32.héten került fölé, a lányomnál pedig a 34.héten.

Most is rajta volt, de a 24.héten már fölé került :)

Nyugi, a doki szerint a 30.hétig szokott fölé kerülni, akkorra már a pocak mérete miatt felhúzódik.

2014. febr. 7. 09:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Sajnálom, ami történt Veled. Az egész placenta levált? Koraszülött lett a babád?

Kedves második! Köszönöm, jó érzés ilyet is olvasni. :)

2014. febr. 7. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Második vagyok :) Nem lesz semmi baj, biztos nálad is szépen felhúzódik mire eljön a 30.hét :)
2014. febr. 7. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Érdekes, hogy nem vált le az egész placenta, csak egy része, a másik felét pedig úgy kellett lecincálni a méhnyakról. A babám koraszülött lett, de már jól van, elkezdett szépen hízni.

2014. febr. 7. 14:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Hála az égnek, hogy jól van a kisbabád!

Egyébként hirtelen történt a leválás? Vagy megerőltetted magad?

Az orvosom is azt mondta, hogy vérzés esetén szülőszoba. Próbálok magamra vigyázni, és remélem, hogy minden rendben lesz, mert minden rendben lesz.

2014. febr. 7. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
én is ebben a cipőben járok....nekem most vették észre 12 hetes vagyok ,csak feküdnöm szabad ,enni kelhetek fel csak ,valoban nem sok esély van rá hogy 30. hétig nem megy feljebb?? :(((( nektek hányadik héten vették észre??
2014. febr. 7. 14:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem is a 12. héten.
2014. febr. 7. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Minden egyéb előzmény nélkül, hirtelen elkezdtem vérezni. Azonnal berohantunk a kórházba, és az orvosom egyből kivette a kislányomat. Azt gondolom, nagy szerencsénk volt, hogy addig is kihúztuk, és nem előbb történt mindez.
2014. febr. 7. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!