Mit tudtok az érzékeny méhszájról? Barnázásról terhesség alatt?
10 hetesen elkezdtem barnázni. Párzsor volt aztán pihentem elmaradt. egy hét után megint elkezdtem, és most már napok óta minden reggel. A doki megvizsgált már párszor, és mivel mindig zárt méhszáj, a gyerek rendben,nincs görcs, vérzést nem lát, de mikor kihuzza a hüvelyi ulrtahangot mindig véres. így utoljára annyit mondott hogy nagyon érzékyen a méhszájam, és attöl barnázok. pihenjek. megint kiírt.
Volt másnak is ilyen? Ez elmúlik vagy egyre rosszabb lesz? arra gondoltam ha ennyire érzékeny a méhszáj akkor minél nagyobb a terhelés annál gyakrabban fogok vérezni? vagy ez is elmúlik a 12-ik héttel? ha már állok egy kicsit már barnázok, és minden ébredésnél. pl tegnap csak egy gyors abédet csináltam aztán pihentem, aztán vasaltam kb fél órát és már barnáztam is.
Pénteken megyünk a 12 hetesre, de félek hogy ha nem múlik csak orsszabb lesz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia én is hasonló cipőben járok csak nekem nem tudta a doki a barnázás okát, de a babával minden rendben úgyhogy pihenek és próbálok erről a barnázásról tudomást sem venni.
Szia!
Én kb a 7. héttől barnáztam a 15. hétig. Majdnem minden nap, nekem is sokat kellett pihennem! Annyiszor voltam ultrahangon, hogy az nem igaz! Mindíg minden rendben volt odabent, szóval a méhszájam vérezgetett nekem is! Kiderrült méhszájsebem is van, talán abból jött, de utána talált a doki egy polipot, akkor meg arra kente! Szülésnél majd megnézi (már ha hüvelyi lesz!), és leszedi a méhszájseb meg elmúlik a szüléstől, vagy leválik! Szóval nekem összejött, sokat sírtam, de már 24 hetes vagyok, hála minden oké az öcsivel! Ne aggódj, ha az ultrahangon minden oké és elsőre sem a méhből jött a vér akkor nincs gáz! El fog múlni! Csak kitartás!
Szóval nektek mindkettötöknek ugyan az van mint nekem. sokan mondják a barnázást, de soknak horomn vagy egyéb más miatt, de ugy nekünk ez nem az.
második válaszoló: egyszer csak elmúlt?
enegem 2 hétre írt ki a doki, de minden reggel így kelek, és ma pl elmentünk bevásárolni és megint barnáztam.
jövö héten elkezdek az irodában dolgozni megint, remélem nem lesz rosszabb, de már nem írt ki a doki.
Ne aggódj! Egy kis vasalástól nekem is elindult, és nekem van még egy 21 hós babóm! Komolyan mondom egyszer csak abba maradt, én sem értettem, de reggel felkeltem és semmi!!!!Mint mondtam a 15. hét körül volt ez, addig a legkisebb munkára elindult!
Azért a munkán kívül pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!