Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudtok az érzékeny méhszáj...

Mit tudtok az érzékeny méhszájról? Barnázásról terhesség alatt?

Figyelt kérdés

10 hetesen elkezdtem barnázni. Párzsor volt aztán pihentem elmaradt. egy hét után megint elkezdtem, és most már napok óta minden reggel. A doki megvizsgált már párszor, és mivel mindig zárt méhszáj, a gyerek rendben,nincs görcs, vérzést nem lát, de mikor kihuzza a hüvelyi ulrtahangot mindig véres. így utoljára annyit mondott hogy nagyon érzékyen a méhszájam, és attöl barnázok. pihenjek. megint kiírt.

Volt másnak is ilyen? Ez elmúlik vagy egyre rosszabb lesz? arra gondoltam ha ennyire érzékeny a méhszáj akkor minél nagyobb a terhelés annál gyakrabban fogok vérezni? vagy ez is elmúlik a 12-ik héttel? ha már állok egy kicsit már barnázok, és minden ébredésnél. pl tegnap csak egy gyors abédet csináltam aztán pihentem, aztán vasaltam kb fél órát és már barnáztam is.

Pénteken megyünk a 12 hetesre, de félek hogy ha nem múlik csak orsszabb lesz.

2010. febr. 24. 15:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Még valami. ez nem hormonális, és nem a méhemböl jön, maga a méhszáj. szóval gyógyszert sem kaptam, csak egy magas dózisu magnéziumot.
2010. febr. 24. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szia én is hasonló cipőben járok csak nekem nem tudta a doki a barnázás okát, de a babával minden rendben úgyhogy pihenek és próbálok erről a barnázásról tudomást sem venni.

2010. febr. 26. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb a 7. héttől barnáztam a 15. hétig. Majdnem minden nap, nekem is sokat kellett pihennem! Annyiszor voltam ultrahangon, hogy az nem igaz! Mindíg minden rendben volt odabent, szóval a méhszájam vérezgetett nekem is! Kiderrült méhszájsebem is van, talán abból jött, de utána talált a doki egy polipot, akkor meg arra kente! Szülésnél majd megnézi (már ha hüvelyi lesz!), és leszedi a méhszájseb meg elmúlik a szüléstől, vagy leválik! Szóval nekem összejött, sokat sírtam, de már 24 hetes vagyok, hála minden oké az öcsivel! Ne aggódj, ha az ultrahangon minden oké és elsőre sem a méhből jött a vér akkor nincs gáz! El fog múlni! Csak kitartás!

2010. febr. 26. 15:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Szóval nektek mindkettötöknek ugyan az van mint nekem. sokan mondják a barnázást, de soknak horomn vagy egyéb más miatt, de ugy nekünk ez nem az.

második válaszoló: egyszer csak elmúlt?

enegem 2 hétre írt ki a doki, de minden reggel így kelek, és ma pl elmentünk bevásárolni és megint barnáztam.

jövö héten elkezdek az irodában dolgozni megint, remélem nem lesz rosszabb, de már nem írt ki a doki.

2010. febr. 26. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Egy kis vasalástól nekem is elindult, és nekem van még egy 21 hós babóm! Komolyan mondom egyszer csak abba maradt, én sem értettem, de reggel felkeltem és semmi!!!!Mint mondtam a 15. hét körül volt ez, addig a legkisebb munkára elindult!

Azért a munkán kívül pihenj sokat!

2010. febr. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!