Kisfiú vagy Kislány?
szia! belinkelem neked az eggyik kérdésem
nekem fiam lesz.
és még annyi hogy most 33 hetes vagyok és 2-3 napja ismét émelygek!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Boldog babavárást!
Első fiammal semmit nem kívántam, de undorodtam mindentől, amiben tojás volt. Még a piskótát sem tudtam megenni. Másodikkal nem kellett a hús, de minden nap ruszlit ettem. Kislányommal nem voltam meg a mindennapi almakompót nélkül.
10-es voltam.
18 hetes vagyok, szóval elég friss élmény.
Rettenetes szagérzékenységem volt, de csak 1x hánytam, az is lehet, hogy a vastablettától. Kívánom továbbra is az édességeket, az arcbőröm sajnos nem változott, még mindig problémás. A hasamon levő pihék besötétedtek, máshol lassabb szőrnövekedést tapasztalok. Kisfiút várok.
szia :) én most vagyok 16 hetes, eddig csak egyszer volt émelygés kb fél órára, azt azóta sincs semmi, remélem nem is lesz :)
van egy ismerősöm aki az egész terhességet szinte végig hányta... és a 20héttől édeset kívánta, nutella, mindenféle mogyorókrémes finomságot :)
mind a kettőnknek fia van/lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!