Szerintetek kisfiú vagy kislány? (uh kép lent)
Tegnap voltunk a férjemmel a 12 hetes genetikai uh-n, ahol hál' Istennek mindent rendben találtak és annyira tünemény volt a mi picikénk, hogy (bár úgy mentünk be, hogy "el ne felejtsük megkérdezni, hogy látni e már a nemét"), de természetesen a nagy örömben elfelejtettük... :D
Ezért adnék egy linket, szerintetek látni e már valamit? (szerintem igen... :)
Jaj de cuki!
Szerintem meg kisfiu lesz. De nem tuti. Ilyenkor még eléggé benézhető. Mi kislányt várunk és a 12 hetes képen ott semmi sincs. 22. héten 3 csík látszódott hasonlo volt mint most a tiednek de nem ekkora. szerintem a középső fehér csík a pénisze és mellette a sötétebb dagadt rész inkább a zacsi. De az is lehet hogy köldökzsinor... A kislányok ajkai ilyenkor még nincsenek ennyire készen én ugy tudom. Ezért gondolom h szerintem fiu....
33hkm
Köszönöm az eddigi tippeket, aranyosak vagytok :)
én is hasonlóan látom, mint Te, kedves 7. válaszoló :) szerintem is az ott egy kis kukac... :) (bár apuka "női" megérzése az, hogy lány... :) )
Várom a további tippeket, meg akiknek volt hasonló uh képe, azoknak a tapasztalatát, hogy mi lett a "végeredmény" :)
Egyébként nagyon boldogak vagyunk, hogy jön a kis ficánka és tényleg csak mi lehetünk ilyen bénák, hogy a nagy örömködésben nem kérdeztük meg :) :) :)
neaggodj nem csak ti vagytok igy. A 12. hetin én is elfelejtettem megkérdezni, ezért 14 hetesen elmentünk magánba,oda jött apuka is, de ott meg annyira lent csücsült a drága hogy nem lehetett látni. 18 hetesen meg eltakarta de mintha kislány lenne, 22 hetesen 4dn derült csak ki. Nekünk tök mindegy volt vsak rettentően kivancsiak voltunk. Apa mondjuk fiut várt de mikor megtudta hogy lány! csillogott a szeme. tiszta büszke volt,azota "gyertek csajok" a hivonevem...:-D
7es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!