Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kisfiú vagy...

Szerintetek kisfiú vagy kislány? (uh kép lent)

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk a férjemmel a 12 hetes genetikai uh-n, ahol hál' Istennek mindent rendben találtak és annyira tünemény volt a mi picikénk, hogy (bár úgy mentünk be, hogy "el ne felejtsük megkérdezni, hogy látni e már a nemét"), de természetesen a nagy örömben elfelejtettük... :D

Ezért adnék egy linket, szerintetek látni e már valamit? (szerintem igen... :)

[link]

2014. jan. 22. 07:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mi is tegnap voltunk a 12hetesen :)

Nekünk azt mondták, h persze biztosra még nem lehet mondani, de ilyenkor mindkettőnek kiáll "valami". Ìgy fekve, ahogy képen van, ha lány, akkor vìzszintesen, tehát alulra, ha fiù, akkor pedig felfelé, tehát a testéhez képest előre áll ki. Remélem, érthető :)

Szerintem lánynak tűnik.

2014. jan. 22. 14:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Nekünk fiú, és merőleges a testéhez képest.

Egyébként pici magzatként, nem tudom pontosan hány hetesen, de van egy olyan időszak, amikor a csikló nagyobb mint a kuki, szóval nem könnyű rájönni...

2014. jan. 22. 14:09
 13/19 A kérdező kommentje:

Kedves 9es! Ez a "gyertek lányok" nagyon cuki, jót nevettem rajta :)

Kedves 10es! Mikor 10 hetesen nézték, akkor ő is olyan ficánka volt, a szívhangját is alig tudták megmérni, mert végig pörgött-forgott :) most meg aludt a kis drágánk az ultrahang alatt, ezért mindent lehetett látni, csak éppen mi bénáztuk el... :) :)

Kedves 11es! Köszönöm a segítséget :) Na és nektek mutatott valamit a picurkátok? :) Te hogy viseled a kismamaságot? Mikorra vagy kiírva? Első babád? és a pocidon látszik már? (bocsi a sok kérdésért :) )

2014. jan. 22. 14:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Húha, akkor lehet mégis apuka "női" megérzése lesz a befutó... :) :)

Gratulálok egyébként Nektek :)

2014. jan. 22. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia! Bocs, h csak most ìrok.

Nekem 2., már van egy 2 éves lányom. Vele csak este volt émelygés, most meg egész nap rosszul voltam kb a 7. héttől. Talán most kezd csökkenni a dolog. Többek közt emiatt is arra gondoltam, h most fiù lesz.

A hasam bő pulcsiban még elrejthető, de amúgy egyértelműen látszik :) de én ilyen tìpus vagyok, ha egy kilót hìzok, rögtön a hadamon látszik. Na meg most a rosszullétektől szinte csak kenyeret bìrtam enni (pedig fél éve nem eszek kenyeret)

Júl 30 a menstr. szerint, de most az uh-on 2 nappal kisebb volt (és ez a helyes, mert hosszsbbak a ciklusaim) de azt mondták, emiatt a 2 nap miatt nem kell átszámolni.

De én augra számìtok, a múltkor is indìtani kellett jó későn.

Neked első baba?

Te hol fogsz szülni? Nevek megvannak már?

Látszik a hasadon?

Amúgy az alapján, ami magyaráztak nekünk, tényleg lánynak tűnik. Csak nem tudhatjuk, h h ez a sìk pontosan a test középvonala, lehet h 1-2 mm-rel arrébb látszana más is.

Nekem 10 hetesen csináltak előtte, és azóta pont megduplázta a hosszát! Hihetelen, h milyen gyorsan nőnek! :)

2014. jan. 24. 01:39
 16/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem első babám :)

Én kb. a 6. héttől voltam reggelente eléggé rosszul, de már múlik, kb. 5 napja volt gáz, meg a mellfeszülés is jóval enyhébb már...

Hiába első babám, és mondják mások, hogy ilyenkor még nem látszik, de ez nem igaz, szerintem alkatfüggő, mert nekem a napokban elkezdett gömbölyödni a poci, de úgy, hogy már mások is észreveszik, hiába van rajtam pulcsi... :) meg a nadrágjaimat sem tudom már begombolni, így vennem kellett gumis nadrágot :)(mondjuk vékony alkat vagyok, azért is feltűnőbb, hogy nőtt a pocim...)

Én a SOTE II-n fogok szülni, elvileg aug 7-ére vagyunk kiírva... :)

Ha kisfiú, akkor Petyus lesz, ha kislány, akkor pedig Anna... :)

Nektek nevek?

Te hol fogsz szülni?

Na és a kislányod (bár még ő is picike, de tudja már, hogy jön a kistesó?

Amúgy én régebben nagyon azt mondtam, hogy bárcsak kisfiú lenne az első, de most, hogy babát várok, hihetetlenül igaz az a közhely, hogy mindegy, csak egészséges legyen...

Tegnap amúgy megjött a kombinált eredménye, hál' Istennek minden ok... :)

Ti amúgy fogtok menni 4Dre? Hány hetes kortól érdemes?

2014. jan. 24. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Privit ìrok.
2014. jan. 25. 00:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia,7es vagyok mi 22 hetesen voltunk 4Dn. de csak mert már tudni akartuk a nemét. Akkor még egészben láttuk, De olyan kis vékonyka volt. 26-28 hetesen kellett volna menni akkor már dundi lett volna. szoval én azt mondom hogy 24 héttöl bármikor. egy ismerősöm most volt 31 hetesen gyönyörü képet tudtak csinalni a pofijárol. Nekünk még a 22 hetes elég ..."alienes".:)
2014. jan. 25. 10:35
 19/19 A kérdező kommentje:

Kedves 7es :)

Köszönöm szépen a segítséget :)

Boldog babavárást, nektek már nincs sok hátra :)

2014. jan. 25. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!