Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha csak "szórakozási célból"...

Ha csak "szórakozási célból" végeztetnénk UH-t, hova érdemes menni a fővárosban?

Figyelt kérdés

Eddig teljesen problémamentes a terhességem, az összes vizsgálat rendben volt. 26. héten járok.

Felmerült, hogy csak szórakozásból nézzük meg a babát (hiszen a 18. heti után nőtt, némi zsír is rakódott rá, stb). Mivel nem diagnosztika a cél (arra van bejáratott szonográfusunk), csak képalkotás, hol tudjuk aránylag olcsón 4D-ben megnézni?

2014. febr. 6. 11:22
 1/7 Gyöngyikee ***** válasza:

Èn most vagyok 24 hetes és mi február 11èn megyünk a Hepinetbe Pècsen :) nem tudom te hova valosi vagy de elég sok városba meglehet öket találni.

[link]

2014. febr. 6. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:

OPS rendelőt nagyon tudom ajánlani a családi UH-t.

Piszok kedves a nő, nagyon alaposan végignéz, és az élménynek is ad, valóban van egy jó kis babamozi:)

2014. febr. 6. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja amúgy 8 ezer az OPS-ben ez a családi 4D uh.

Kapsz dvd-n videót, vigyél pendrive-ot és a képeket színeseben is ráteszi, plusz kapsz kinyomtatottakat is.

2014. febr. 6. 11:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi az az OPS? Így hiába keresek rá :( Mit rövidít?
2014. febr. 6. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:

OPS rendelő a teljes neve.

Egyébként itt a honlap:

[link]

2014. febr. 6. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippet! Beszéltem is velük, tényleg végtelenül segítőkészek, szerintem hozzájuk fogok menni, amint sikerül mindenki számára megfelelő időpontot találni :)
2014. febr. 6. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Szuper, szerintem jó választás:)
2014. febr. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!