Ha csak "szórakozási célból" végeztetnénk UH-t, hova érdemes menni a fővárosban?
Eddig teljesen problémamentes a terhességem, az összes vizsgálat rendben volt. 26. héten járok.
Felmerült, hogy csak szórakozásból nézzük meg a babát (hiszen a 18. heti után nőtt, némi zsír is rakódott rá, stb). Mivel nem diagnosztika a cél (arra van bejáratott szonográfusunk), csak képalkotás, hol tudjuk aránylag olcsón 4D-ben megnézni?
Èn most vagyok 24 hetes és mi február 11èn megyünk a Hepinetbe Pècsen :) nem tudom te hova valosi vagy de elég sok városba meglehet öket találni.
OPS rendelőt nagyon tudom ajánlani a családi UH-t.
Piszok kedves a nő, nagyon alaposan végignéz, és az élménynek is ad, valóban van egy jó kis babamozi:)
Ja amúgy 8 ezer az OPS-ben ez a családi 4D uh.
Kapsz dvd-n videót, vigyél pendrive-ot és a képeket színeseben is ráteszi, plusz kapsz kinyomtatottakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!