9 hetesen nincsenek tünetek, más is aggódott?
Figyelt kérdés
2 hete voltam ultrahangon, ott mindent rendben találtak. A 7-8. hét között éreztem nagyon enyhe émelygést. Volt hogy 1-2 napig semmit nem éreztem, aztán következő nap hajnalba gyomorsavam volt. Kissé aggaszt, hogy ennyire nincsenek tüneteim, hisz ami émelygésem volt ez alatt a 9 hét alatt, az kb 5 nap és az is nagyon enyhe volt. Egyedül haspuffadás szokott lenni estére, kicsit fáj a mellem, de más nincs. 3 hét múlva megyek a következő ultrahangra és sajnos egyáltalán nem vagyok nyugodt. Már annak az enyhe rosszullétnek is örültem, ami volt, de pár nap alatt még az is elmúlt. Mindenki arról számol be, hogy így van hányingere, úgy van hányingere, nekem meg semmi. Megmondom őszintén, nyugodtabb lennék, ha nekem is lenne, tudom, hogy ezt leszámítva is lehet baj, de akkor legalább valamennyire terhesnek érezném magam. Nagyon akartam ezt a babát és tényleg féltem. Tudom, hogy ez az aggódás nem normális, de nem tudok egyszerűen megnyugodni.2014. febr. 6. 10:31
11/11 anonim válasza:
Nekem az elsőnél volt minden bajom,olyan szinten voltam rosszul,hogy kiszáradással korházba is kerültem 3 hétre.
Tavaly a másodiknál nulla tünet,tervezett baba volt,így tudtuk,hogy jöhet,ezért csináltam teszteket,máshonnan nem jöttem volna rá.20.hétig látszani sem látszott,simán dolgoztam,stb.
Nálam nem vált be,hogy rosszulltek=kislány,mert a nagyobb fiú,a kicsi kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!