Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Viszketés, égés elleni krém?

Viszketés, égés elleni krém?

Figyelt kérdés

Ott lent, kb. 2 hete kezdődött, hogy viszketett rettenetesen, azután égő fájdalom jelentkezett, annyira hogy még a bugyi is irritálta. Ez olyan 2-3 naponta jön elő. Canestennel kenem.

Be is van dagadva eléggé. Mitől lehet? Valakinek volt ugyanilyen? 30 hetes vagyok!

2014. febr. 5. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez valszeg gomba, ki kell kezeltetni, magától nem fog elmúlni.
2014. febr. 5. 16:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Első terhességgel is volt hasonló (nem ennyire durva)

Akkor az orvos azt mondta hogy a terhes nők 80%-ánál kialakul a terhesség alatt, akkor Canestent írt fel,azért gondoltam,hogy fog használni most is.

2014. febr. 5. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Nézesd meg!

Két hét alatt már bőven hatnia kellett volna a Canestennek. A bedagadás a vérbőségtől van, amiatt ne aggódj :)

Esetleg napközben kend shea vajjal, nekem az kiszáradt bőrre nagyon bevált, hátha segít :)

2014. febr. 5. 16:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Már mindenképp megakarom nézetni, csak addig gondoltam felteszem a kérdést hátha ismerős valakinek a helyzet! :)
2014. febr. 5. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kiszáradt. Folyásod nem változott? Mennyiségre, állagra? Próbálj esetleg pamutos felületű tisztasági betétet.

Jobbulást!

2014. febr. 5. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Több fajta tisztaságit használtam, de mindegyik irritált az utóbbi időben.

folyással mindig is voltak gondjaim, kaptam kenőcsöt rá.

2014. febr. 5. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!