Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40hetesen CG2100! Meddig...

40hetesen CG2100! Meddig huzhatom még így?

Figyelt kérdés
Mára vagyok kiírva.Nemrég voltam orvosnál CG2100 az értékem.Az orvos nem mondta,hogy szerinte meddig huzhatom így.Akinek hasonló értéke volt,mikor indult meg a szülés? Ma nagyon hisztis,feszült vagyok és persze türelmetlen.

2014. febr. 4. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez még abszolút nem jelent semmit. Ezzel még simán ráhúzhatsz 2 hetet is, de akár már holnap meg is szülhetsz.

Nekem 36 hetesen volt 2100 a méhszájértékem, pár nap múlva lett 1111-es, még aznap délutánra 1222-es és abba az állapotban maradt még másfél hétig a szülésig, sőt, akkor is alig akartam tovább tágulni, az méhszájamat az orvosok masszírozták, hogy vékonyodjon el. De sajnos így is császár lett, mivel jó nagy lett a fiam.:)

2014. febr. 4. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 1111 mellett lett sürgősségi császár, szóval ezzel akármeddig még, de az is lehet, hogy ma éjjel megszülsz.
2014. febr. 4. 15:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor jól sejtettem,hogy ezzel bármeddig vihetem.
2014. febr. 4. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen zárt voltam, amikor elfolyt a magzatvíz :) De már semmiképp sem kell sokáig várnod :)
2014. febr. 4. 21:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig bent van a pocak lakó.A hétvégére állítólag front lesz,ugyhogy már csak ebben reménykedem :)
2014. febr. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!