Most estére a páromnak hőemelkedése lett (37,5), mit tegyek? Elég ha külön szobában alszunk?
Figyelt kérdés
Más járt már így? Mit adjak neki? A lázcsillapító szerintem még nem kell. Ő hétfőn lesz 2 hete, hogy megkapta az új infulenza elleni védőoltás, nekem meg csak 1 hete adták be. Remélem nem a vírus miatt ment fel a hőmérséklete.
30 hetes
2009. dec. 6. 20:37
1/8 anonim válasza:
Hivd fel az ugyeletet, es kerdezd meg!
Mondd el az oltasokat, es hogy terhes vagy.
2/8 anonim válasza:
Pfff. Ez akármi lehet. De az, hogy most külön szobában alszol, semmit, de semmit nem ér.
3/8 anonim válasza:
Hát igen.. Kérdezz meg egy dokit!Úgy tudom, a vakcina hatásához két hét kell.Lehet, hogy csak egy egyszerű megfázás.
4/8 anonim válasza:
Szerintem költözz steril szobába! Jesszusom, de kiakadok az ilyentől
5/8 anonim válasza:
Ez tényleg bármi lehet, bár én azt olvastam, hogy a h1n1-hez nem 37.5 -ös láz társul, hanem magasabb. A 2 hét alatt, ami alatt a vakcina még nem ad védettséget ugyanúgy el lehet kapni az influenzát. DE: mindenképpen kérdezz meg ügyeletet, dokit! Lehet, hogy egy sima megfázás, de lehet komolyabb is, ami rád nézve veszélyes. Ezzel nem érdemes játszani. Mindenesetre a külön alvás nem árt, bár ha "akartad" már elkaptad. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, reménykedni kell, hogy egy kis meghülés csak, ami gyorsan rendbe jön. Mielőbbi gyógyulást a párodnak, neked meg kevés parát, és jó egészséget!(-:
6/8 A kérdező kommentje:
Éjszaka még felment a párom láza 38-ra, akkor bevett egy lázcsillapítót, reggelre nem volt láza. Ma voltam a dokinál, éjszaka fájt a torkom, gyakorlatailag semmit nem tudott mit kezdeni velem a doki, Calcimusc-ot írt fel és Rubofent 2x1-et, három napon át, az utóbbit nem tudom miért kell szednem, mivel nem volt lázam. De annyira sietett a doki, hogy ez csak utólag esett le. Most várjuk, hogy ki, hogy lesz.
2009. dec. 7. 13:51
7/8 anonim válasza:
Szerintem TE ne szedd a Rubofent terhesen, ha NEM vagy lázas. Mert ugye minek?
Egyébként írj majd, hogy mi lett. Hasonló helyzetben vagyok én is, de fordítva. Én 2 hete oltattam, párom egy hete. Szerencsére mindketten jól vagyunk, de én is gondolkodtam már, hogy ha ő megbetegedne, akkor külön szobában aludna-e.
26. hetes km
8/8 A kérdező kommentje:
Ma reggelre megint lázas lett, pedig este nem volt láza. Nekem szerencsére nincs lázam, de a torkom továbbra is vacakol.
2009. dec. 8. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!