12 hetes uh, szerintetek kisfiú vagy kislány?

Szia, 3-as vagyok.
Én ugyanezt az oldalt nézegettem a 12. UH után, mert mi is ugyanilyen dudort láttunk, és mi a párommal arra következtettünk, hogy akkor biztos kisfiú. Aztán megnéztem ezt az oldalt, és akkor jöttem rá, hogy tök ugyanúgy, nagyon hasonlóan néznek ki az elején, amit a genetikus is mondott, hogy a dudor az nem egyértelműen fiú, mert nagyajak, duzzadt csikló is lehet. Szóval úgy voltunk vele, hogy bármi lehet.
Aztán 17 hetes 4D-n egyértelműen mondták, hogy 100% lány, pedig van egy hasonló kép, amin szintén ilyen a dudor a két lába között, más laikus tuti fütyit mondott volna. Viszont 2D-n látszódott a tipikus 3 vonal alulnézetből, ami viszont csak a lányokra jellemző.
1 héttel később a genetikai uh-n is tuti lányt mondta, és most hétvégén a 27 hetes 4D is tuti lány, pedig hidd el, a nuni is egy kisebb fajta dudor.
A kuki egyértelműen egy "hosszabb" nyúlvány:)
Szóval ez alapján neked is bármi lehet, simán lehet lány, pont ahogy a belinkelt oldal is igazolja:)

3-as vagyok, küldöm a 17 hetes 4D-s képet, a pukli ottvan a két lába között és mégis egyértelműen kislány azóta is:)

10.27-es vagyok.
Nagyobbik kisfiunk 18 hetes uh képe és ott látszik a kuki alatt a két kis zacskó.
Csak gondoltam elküldöm neked :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!