Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan anyukáktol szeretnek...

Olyan anyukáktol szeretnek kerdezni akik vegig cigarettáztak a terhesseguk alatt, hogy lett e valami betegseguk a kisbabajuknak, vagy egeszsegesek lettek?!

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Én két ilyen gyökeret ismerek és mindkettőnek egészséges fia lett,bár kicsit kisebbek az átlagnál.
2014. febr. 3. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
a nővérem mind a 2 kisfiával cigizett és egészséges mind a 2.az elsőt 36 hétre szülte de nem a cigi miatt hanem azért mert vmi gyulladás volt a szervezetébe ami beindította a szülést de ma már 10éves nagy fiú a másik pedig most lesz egy éves és semmi bajuk:)
2014. febr. 3. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem egészséges babám lett. Bár nem mondanám. hogy cigiztem. Igazán sokat akkor amikor még nem tudtam. Annyi, hogy nem tudtam egyik pillanatról a másikra letenni (több mint egy dobozzal szívtam előtte) hanem fokozatosan. A 15. hétre sikerült letenni teljesen, illetve utána is nagyon kívántam még uh volt hetente egyszer-kétszer hogy kértem 2 slukkot a pároméból. 40+1 napra szültem, 3 kiló felett és a méhlepény még 2. fokú volt nem volt meszes!
2014. febr. 3. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Ha valami bajuk lett a gyerekeknek a cigi miatt, úgyse vallják be, hogy az miatt volt. Ez pszichológia: hoztak egy döntést és találnak mindenféle érvet az önigazolásra. Látod feljebb is,h koraszülött lett, de nem azért, meg kisnövésű de nem azért... Én biztos hogy kiskorú veszélyeztetésének minősíteném, ugyanolyan, mintha újszülöttbe juttatnának nikotint infúzióban. Ha pedig egészséges lett a gyerek az szerencse vagy majd később jön ki vmi másban,lásd növekedési probléma.
2014. febr. 3. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
Gyulladást hogy kapott volna cigitől??? Ez így hülyeség. Tényleg nem szép dolog dohányozni terhesen, ez nem vita téma. De azért már ne fogjunk rá mindent a cigire. Régen is születtek normális gyerekek cigi mellett (sőt még régen ittak is terhesen) mert nem tudták, hogy káros. Arról nem beszélve, hogy minden szarnak elmondják itt a nagyokosok az embert pedig nem is az ő dolguk, azzal pedig egyik sem foglalkozik mennyi undormány műkaját meg kólát egyéb egészségtelen dolgot befaltak/falnak terhesen. Az többet árt! Ennyi erővel ne merd még a mikródat sem használni terhesen mert az károsabb szerintem. Na de le lehet pontozni!!! Hajrá!
2014. febr. 3. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
5-ös: a dohányzás lehet hogy nem okoz gyulladást de gyengíti az immunrendszert. Csűrheted-csavarhatod bárhogy, ez tény marad.
2014. febr. 3. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
3%
Te talán orvos vagy, esetleg szakértő?
2014. febr. 3. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Szia. Baràtnőm vègigcigizte a terhessègèt, ràadàsul töltött cigit szìvott, elèg sokat. Tegnap született meg a kislànya 3700gr 51cm, ès semmi baja.
2014. febr. 3. 23:34
 9/9 anonim ***** válasza:
nem a cigitől kapott gyulladást. hanem vmi megfázás volt v vmi ilyesmi már pontosan nem emlékszem. 2es voltam
2014. febr. 4. 11:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!