KRIO vagy Sejtbank? Melyik a megbízhatóbb? Melyik a régebbi vagy nagyobb szervezet?
Jah, azert gyogyulnak meg leukemias,.agyserult gyerekek testvereik ossejtjeitol mert ez egy erzelmeken alapulo vallalkozas, meg jo h az elottem valaszolonak se erzelme se informacio nincsenek.
Nekunk ket gyereknek is a krional vannak az ossejtjei, Bp-en taroltatjuk, maximalisan elegedett vagyok veluk. A sejtban talan regebbi de a krio az elmult evekben nagyon sokat fejlesztett, fejlodott, az arai szerintem elfogadhatobbak. En csak oket tudom ajanlani.
Jah, es mindig online kotottem a szerzodeseket problema mentesen.
Mi a Krionál vetettük le. Korrektek, pontosak, kedvesek, az egész ügyintézés gördülékeny volt. Csak ajánlani tudom őket.
Első! Nem hiszem, hogy a Kérdező a véleményedet kérte volna az őssejtlevételről, így teljesen felesleges volt megszólalnod.
Cord.
Az egyetlen, akiknél van olyan biztosítás, hogy ha fel kell használni az őssejtet, akkor fizeti a kezelést és a a szülők kiutazást, szállást, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!