3 napos gyenge menstruácio után barna folyás mitol lehet ez?
Figyelt kérdés
32.napra menstruáltam "nekem ez késve" görcsoltem, megszokottnál, joval kevesebb vér távozott tolem, 3napig tartott,es most pedig szo szerint pecsételek, es barna szinu!!!ez mire utalhat?? nekem soha nem volt 3 napos menstruáciom, sem barna folyás pecsét.... ha járt már valaki irgy akkor megirná hogy mitol van ez ???2014. febr. 2. 20:37
1/3 anonim válasza:
Lehet stresszesebb volt az elmúlt időszakod, így amiatt zavarodott be egy kicsit, vagy esetlegesen hormonzavar, vagy ha itt tetted fel a kérdést, úgy gondolod, van esély a terhességre?
Igazából sok minden lehet...
2/3 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolo :) nem kizárt a terheség, de eszembe sem jutott hogy estleg terhes lennék, csak nem tudom hogy melyk kategoriába tehetttem volna fel ezt a kérdést! köszönöm válaszodat
2014. febr. 2. 21:14
3/3 anonim válasza:
Szia kedves kerdezo.
Ugyan ebben a helyzetben vagyok esetleg terhesség okozta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!