Ha kiderül, hogy beteg a baba, vagy esetleg elhal a 14. hét után, akkor hogyan történik a terhességmegszakítás?
Kérlek benneteket, senki ne agyaljon ezen a kérdésen feleslegesen! Csak olyanok válaszoljanak, (ha lehet) akiknek sajnos vannak erről tapasztalatai!
Szerencsére erre ritkán van példa!
Köszönöm!
szia vetélés miatt voltam kórházban és volt a szobában egy kislány (14éves volt) ő abortuszra ment be, meg akarták neki indítania szülést nem sok sikerrel akkor mikor én oda kerültem már 24 órája próbálkoztak vele, a hüvelyébe tettek neki méhszájlazítót de attól nem történt semmi utána pediga hasfalán keresztül valami zselét fecskendeztek a méhébe hogy meginduljon a szülés,attól kezdődtek neki a fályások de aztán többet ne mtudok mert engemakkor elvittek műteni és utána már nem volt erőm foglakozni vele.
bocsi hogy ilyeneket írtam de én ennyit tudok erről, tudom hogy nem abortuszról van szó de ez hasonló hozzá.
DE HA MÉG NEM DERÜLT KI HOGY BAJA VAN A BABÁNAK AKKOR NE GONDOLKODJ ILYENEN, CSAK POZÍTIVAN
Sajnos meg kell szulni a babat, ha a terhesseg ilyen idos korban megszakad, vagy beteg a baba.
Mo-on a hatalyos torvenyek ertelmeben, sulyosan beteg magzatot 24. hetig vesznek el, ami azt jelenti, h meg kell szulni. Ha pl. 20. heti genetikan kiderul, h beteg a baba, vesznek magzatvizm mintat, annak 3-4 het mire megjon a lelete, akkor a 24. heten meg elveszik, (megszulod) de tovabb mar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!