Kettő, vagy több gyerekes anyukák!? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! A terhességem 5. hetében vagyok! Már van egy lányom, vele már 4-5. héttől borzalmasan rosszul voltam! Minden egyes áldott nap hánytam 19 hétig! Most viszont a másodikkal semmi bajom nincsen! A mellem ugyan fáj, de ez az egyetlen közös tünet a két terhességem között! a kislányomnál az édeset kívántam, most meg folyamatosan sósat ennék, holoot nagyon édesszájú vagyok! Lehetséges, hogy kisfiú lesz? Volt már valaki ilyen helyzetben, hogy különbözött a két, vagy több terhessége egymástól, és ellenkező nemű lett a baba?2014. febr. 1. 14:21
1/5 anonim válasza:
Az 1. terhessegemnel ugy voltam, mint te. Mindenki azt mondta, hogy kisfiú lesz, mert ők szoktak így "meggyotorni" az anyukat. Mondanom sem kell, hogy kislany lett. A masodik babanal semmi bajom sem volt, o is kislany. :-)
2/5 anonim válasza:
Az első terhességnél kicsit émelyegtem, lány lett. A másodiknál 8 hétig folyamatosan hánytam, ő is lány lett. A harmadiknál nappal jól voltam, este volt hányingerem, ő fiú lett.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor ebből még bármi lehet! :)
2014. febr. 1. 16:05
4/5 anonim válasza:
Igen én ugyan úgy éreztem magam és van egy fiam és lányom.:-)
5/5 anonim válasza:
Első terhességemnél semmi panasz lány, második terhesség 11. hétig brutál rosszullét lány 3. terhesség semmi panasz: elviekben fiú (24 hetes vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!