Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kívánom a savanyú dolgokat...

Nem kívánom a savanyú dolgokat, hogy lehet mégis fiam?

Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok az UH-n a dokim jóslata szerint fiút lát,de én úgy olvastam,hogy akinek fiú babája lesz az sokkal jobban kívánnya a savanyú dolgokat.Ez így van?
2008. júl. 18. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia én nem tudtam édesre rá se nézni. Mégis van egy gyönyörű 6 hónapos lányom. ezek csak babonák, nem jelentenek semmit.
2008. júl. 18. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én sem kívántam a savanyút egyáltalán és pedig kisfiam született. Ezek a dolgok semmit nem jelentenek, nem szabad ezekre alapozni.
2008. júl. 18. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem kívánom a savanyút, nem kívánok semmit jobban, mint eddig, mégis fiam lesz. Nekem azt mondták már az elején, hogy mivel nem vagyok rosszul biztos fiú lesz, na ez legalább bejött. De hát ezek babonák, vagy bejön, vagy nem. Van egy pár ilyen, csúcsos has fiú, kikerekedett arc lány.
2008. júl. 18. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
A terhességem előtt imádtam a savanyú dolgokat, most inkább a közömbös kategóriába sorolnám. Pedig fiam lesz nekem is. Sztem nincs összefüggés.
2008. júl. 18. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
én imádom az édesset!Még is kisfiamn lesz:)Savanyú nem kell most nem kivánom:))Üdv:Zsuzsa 26 hetes pocakos
2008. júl. 18. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:

igen édesszájú vagyok, és amióta várandós, nem kívánom jobban az édességet. Sőt, volt egy idő amikor rá sem bírtam nézni. ÉS lányom lesz. Valamint a bőröm az elején csúnya volt nagyon, most szebb lett...

Viszont a pocakom lányos, lapos és széles a derekam. :)

2008. júl. 18. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Babonasag nem igazsag!En 19 hetes terhes vagyok de en sem kivanom a savanyut viszont annak ellenere hogy ezelott borzaszto edes szaju voltam most a csoki sem megy ugy...viszont a gyumolcs!!!!meg a hus!!!!!!!na arrol ne is beszejunk!Ha nincs itthol veletlenul gyumi olyan vagyok mint 1 zombi,ha meg nem eszem annyi hust amennyit a baba gondol akkor borzaszto fejfajasom van!

Nekunk is fiut lattak/lattunk(mert en is lattam afutyijet) a 16.heten...jovo csutortokon megyek ujra...akkor elvalik,h jol lattuk e a multkor.

Gratulalok a babahoz!

2008. júl. 18. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Terhességem előtt nagyon édesszájú voltam.körülbelül a 7.hétig édességre sem tudtam nézni.ez azóta megváltozott:(eszem mindent,bár édességet nem annyit mint azelőtt.sok gyümölcs,citrom és meggy.rosszullét egyáltalán nem volt!hasam hol csücskös,hol meg kerek.mindenki kislányt jósolt,bár idáig kisfiúnak nézték ultrahangon.mi azért bízunk benne,kislány lesz a végére:)

üdv:19.hetes Kismama:)

2008. júl. 19. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!