Nem kívánom a savanyú dolgokat, hogy lehet mégis fiam?
igen édesszájú vagyok, és amióta várandós, nem kívánom jobban az édességet. Sőt, volt egy idő amikor rá sem bírtam nézni. ÉS lányom lesz. Valamint a bőröm az elején csúnya volt nagyon, most szebb lett...
Viszont a pocakom lányos, lapos és széles a derekam. :)
Babonasag nem igazsag!En 19 hetes terhes vagyok de en sem kivanom a savanyut viszont annak ellenere hogy ezelott borzaszto edes szaju voltam most a csoki sem megy ugy...viszont a gyumolcs!!!!meg a hus!!!!!!!na arrol ne is beszejunk!Ha nincs itthol veletlenul gyumi olyan vagyok mint 1 zombi,ha meg nem eszem annyi hust amennyit a baba gondol akkor borzaszto fejfajasom van!
Nekunk is fiut lattak/lattunk(mert en is lattam afutyijet) a 16.heten...jovo csutortokon megyek ujra...akkor elvalik,h jol lattuk e a multkor.
Gratulalok a babahoz!
Terhességem előtt nagyon édesszájú voltam.körülbelül a 7.hétig édességre sem tudtam nézni.ez azóta megváltozott:(eszem mindent,bár édességet nem annyit mint azelőtt.sok gyümölcs,citrom és meggy.rosszullét egyáltalán nem volt!hasam hol csücskös,hol meg kerek.mindenki kislányt jósolt,bár idáig kisfiúnak nézték ultrahangon.mi azért bízunk benne,kislány lesz a végére:)
üdv:19.hetes Kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!