Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mikor érkeztek meg a...

Nektek mikor érkeztek meg a 16 hetes vértételi eredményeitek a levételtől számítva? (afp, stb. )

Figyelt kérdés
Nekem már múlthét hétfőn levették, de még nem érkezett meg a védőnőm szerint.Direkt akkor voltam levetetni, amikor a védőnőm szerint a legjobb (16 hét 1-2 naposan),hogy minden időben meglegyen. Viszont kérni akartam már hétfőn időpontot a 18 hetes genetikára, (hogy ez is pont időben meglegyen) de azt mondták nem adnak addig előjegyzést amíg nincs meg az eredmény. És ha megvan, onnantól számítva is csak legalább 2 hétre kapok időpontot. Tehát már a 21. hétben leszek. Már tiszta ideg vagyok, mert azt mondták a 18 hetes uh max a 20. hétig végezhető el. De így hogy?? Én hiába szeretném időben elvégeztetni.... Volt már valaki így?
2014. jan. 31. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
1-1,5 hét
2014. jan. 31. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem másnap megvolt az eredmény.
2014. jan. 31. 09:30
 3/8 anonim ***** válasza:
A 20 hetes terhesség azt jelenti, hogy a 21. hétben vagy, úgyhogy akkor még nem vagy elkésve. Egyébként amikor időpontot kérsz, megkérdezik az afp eredményét, vagy honnan tudják, hogy még nincs meg?
2014. jan. 31. 09:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy nem adnak időpontot eredmény hiányában, én ilyenről még nem is hallottam.

Nekünk személyesen kellett bemenni érte, 2 hetet mondtak, de a papír szerint már 2 napjára megcsinálták

2014. jan. 31. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem 2 hét volt így pont 18 hetesen tudtam menni a genetikara...de nálunk nem kell időpontot kérni rá a nőgyógyász ad beutalós miután megnézte az afp eredményeket....
2014. jan. 31. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
1,5 hét, de még le se vették, már volt időpontom UHra, mert min. egy hónapra előre kell kérni, annyian vannak.... csak szóltak, hogy addigra legyen eredmény, de az előjegyzésnél nem kellett. Esetleg magán úton nem tudod megcsináltatni az UHt? Ott nem kell heteket várni...
2014. jan. 31. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
szia! 16 hetesen levették az integrált második vérvételét és az afp, pont rá egy hétre jött az sms a Magzati Diagn.Központból,hogy megnézhetem az eredményt a küldött kód alapján. Tehát 17 hetesen már kész lett az eredmény.
2014. jan. 31. 12:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! tegnap végül megérkezett az eredmény, így adtak időpontot, majd' 2 hét múlvára, remélem belefér :)
2014. febr. 1. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!