Kismamák, feltennétek a hires győztes görbéiteket? Szerintem itt sok babára várót érdekelne.
Szívesen: [link]
Nem tipikus. A follikuláris szakasz tele van cikk-cakkal, de ez normális. Ami a furcsa, hogy a luteális szakaszom is cikk-cakkos, hatalmas esések vannak benne - mégis babás maradtam. :-) Szóval babára vágyók, egy-két tizedes eséstől még nem kell kétségbe esni, és a nemvárt előtt nem érdemes tesztelni.
Remélem tudok vele vkinek segíteni!:-)
Szia remélem segitek.Életem első diagrammja.És első babapróbálkozása is biztosra akartunk menni és azért csináltam.Nekünk bejött üdv 29 hetes kismami.
Kivánom hogy Neked is hamar összejöjjön mert gondolom babát szeretnél.
Nekünk ez a 3. hónap volt, amiota próbálkoztunk. Kívánom, h neked is sikerüljön. :)
A 28. napon kellett volna megjönnie(vagyis nem kellett volna) a hőm elindult lefelé, azt hittem megint nem sikerült, de mégis! Ráadásul a doki azt mondta uh vizsgálat után hogy nem volt ebben a ciklusban pé-m mert semmi jelét nem látta.
27 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!