Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, feltennétek a hires...

Kismamák, feltennétek a hires győztes görbéiteket? Szerintem itt sok babára várót érdekelne.

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen: [link]

Nem tipikus. A follikuláris szakasz tele van cikk-cakkal, de ez normális. Ami a furcsa, hogy a luteális szakaszom is cikk-cakkos, hatalmas esések vannak benne - mégis babás maradtam. :-) Szóval babára vágyók, egy-két tizedes eséstől még nem kell kétségbe esni, és a nemvárt előtt nem érdemes tesztelni.

2009. dec. 5. 19:02
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönjük a görbét, gratulálok a kicsihez, remélem, egyszer nekünk, várakozóknak is sikerül...és várom a további babás görbéket:)
2009. dec. 5. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Remélem tudok vele vkinek segíteni!:-)

[link]

2009. dec. 5. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
2009. dec. 5. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia remélem segitek.Életem első diagrammja.És első babapróbálkozása is biztosra akartunk menni és azért csináltam.Nekünk bejött üdv 29 hetes kismami.

Kivánom hogy Neked is hamar összejöjjön mert gondolom babát szeretnél.

[link]

2009. dec. 5. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

Nekünk ez a 3. hónap volt, amiota próbálkoztunk. Kívánom, h neked is sikerüljön. :)

[link]

2009. dec. 5. 20:28
 7/8 A kérdező kommentje:
jaj, nagyon örülök a görbéknek, gratulálok, kismamik...igen, én is nagyon szeretnék már babát...
2009. dec. 5. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A 28. napon kellett volna megjönnie(vagyis nem kellett volna) a hőm elindult lefelé, azt hittem megint nem sikerült, de mégis! Ráadásul a doki azt mondta uh vizsgálat után hogy nem volt ebben a ciklusban pé-m mert semmi jelét nem látta.

27 hetes

2009. dec. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!