Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek a terheléses cukor...

Akinek a terheléses cukor magas lett az végig diétázta a terhességét? De utána a 24órás már jó lett a diétával.

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha diétával lett jó,akkor egyértelműen be kell tartani a diétát.Ne kockáztasd a baba egészségét azzal,hogy nem tartod be bárki bármit is mond vagy ajánl,vagy jön a szokásos buta szövegével,az"én sem tartottam be"Szöveggel.

Hidd el nem véletlenül akarják a cukrot kordában tartani,sok baj okozhat a babánál.

2009. dec. 5. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem diétáztam, vagyis nem számolgattam, csak jobban odafigyeltem, hogy mit eszek és mennyit, de nem volt gond a cukrommal a terhesség alatt , és a babával sem.

Azóta sincs gond a cukrommal, sőt most a második 27 hetes terhességemnél sincs gond vele.

2009. dec. 5. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Neked mennyi lett az eredmény?
2009. dec. 5. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves 19,44-es nem is arról szól a kérdés,hogy mi van ha minden rendben van!!!Hanem arról,ha magas lett a cukros,de diéta mellett jó,akkor mi a teendő.Egyértelmű,betartani a cukros diétát!!!

Ez kb akkora buta válasz volt,mintha megkérdezné mit vegyen be ha fáj a feje,te pedig javasolnád,hogy semmit,hiszen a tiéd sem fáj.

2009. dec. 5. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Diétáztam a 28. héttől 7,9 terheléses cukor után (200 gr CH), jók voltak az eredményeim a diéta alatt.

Szülés után elmúlt, mert 2 hónap múlva voltam terh. cukorvizsgálaton.

2009. dec. 6. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!