Akinek a terheléses cukor magas lett az végig diétázta a terhességét? De utána a 24órás már jó lett a diétával.
Ha diétával lett jó,akkor egyértelműen be kell tartani a diétát.Ne kockáztasd a baba egészségét azzal,hogy nem tartod be bárki bármit is mond vagy ajánl,vagy jön a szokásos buta szövegével,az"én sem tartottam be"Szöveggel.
Hidd el nem véletlenül akarják a cukrot kordában tartani,sok baj okozhat a babánál.
Én nem diétáztam, vagyis nem számolgattam, csak jobban odafigyeltem, hogy mit eszek és mennyit, de nem volt gond a cukrommal a terhesség alatt , és a babával sem.
Azóta sincs gond a cukrommal, sőt most a második 27 hetes terhességemnél sincs gond vele.
Kedves 19,44-es nem is arról szól a kérdés,hogy mi van ha minden rendben van!!!Hanem arról,ha magas lett a cukros,de diéta mellett jó,akkor mi a teendő.Egyértelmű,betartani a cukros diétát!!!
Ez kb akkora buta válasz volt,mintha megkérdezné mit vegyen be ha fáj a feje,te pedig javasolnád,hogy semmit,hiszen a tiéd sem fáj.
Diétáztam a 28. héttől 7,9 terheléses cukor után (200 gr CH), jók voltak az eredményeim a diéta alatt.
Szülés után elmúlt, mert 2 hónap múlva voltam terh. cukorvizsgálaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!