Vajn minden rendben lesz a 12. heti uh -n?
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek a 12. hetes uh ra , az elsőre mikor voltam 4-5 hetes voltam akkor még nem volt szivhang ... én jol vagyok nem fáj a hasam nem pecsételek ,semmi ilyen bajra utalo problémám nincsen ,de még is nagyon aggódok hogy nem e lesz valami baja a picinek ,ami most fog kiderülni :((((( Első terhességem2014. jan. 30. 14:22
1/14 anonim válasza:
A 5. heti és a 12. heti között nem is voltál? Nem is rendelt vissza a doki?
2/14 anonim válasza:
Én is így voltam. Annyi különbséggel, hogy a 8.héten hematoma miatt barnáztam. Nem lesz baj, hidj a babádban :)
Első babás 24 hkm
3/14 A kérdező kommentje:
nem kelett mennem ,azt mondta az ultrahangos hogy majd 12. héten menjek majd és a nődoki is ezt mondta !!! ha valami baj lenne azt a szervezetem kimutatná igaz??
2014. jan. 30. 14:27
4/14 anonim válasza:
nem is értem ezeket az orvosokat... még azt sem állapították meg, hogy van-e élő embrió??? pfff...
5/14 anonim válasza:
Tényleg érdekes,h nem rendeltek vissza úgy 8 hetesen. Pont azért, mert 4-5 hetesen sok mindent nem tudnak mondani. Ha nincs problémád, arra utal,h nagy valószínűséggel nem vetéltél el. A 12 hetes UH az első genetikai UH. Vagyis itt a rendellenességeket szűrik, de ezeket a kismama nem is érezné. Az más,h a terhesség megmaradt, és más,h a baba egészséges-e. De ezt először tényleg csak ekkor nézik, 12 hetesen (pl. nyaki redő). De ne stresszelj, nem éri meg. Biztos egészséges a pici :) Ehhez másképp nem szabad hozzáállni.
6/14 A kérdező kommentje:
annyira várom már a hétfőt de egyrészt félek is ,hogy nem e lesz valami rendellenesség :((((((((((((((
2014. jan. 30. 14:34
7/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Magyarországon élsz?
8/14 A kérdező kommentje:
Ukrajna.......
2014. jan. 30. 14:37
9/14 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi baj! A vetélést ugyan nem mindig kíséri vérzés vagy görcs, sajnos néhány esetben semmi jel nem utal rá.
De ha fiatal vagy még, egészséges, és nem volt vetélésed, akkor felesleges aggódnod, a terhesség során még nagyon sok pozitív gondolkodásra lesz szükséged, jó ha már most elkezded gyakorolni :) Elsőre nagynak tűnik a vetélési arány, de inkább azokat érinti, akik valamilyen nőgyógyászati gonddal küzdenek, nem megfelelő az életvitel, vagy idősebbek. Csak kisebb arányban jelentkezik egészséges, fiatal anyuka jelölteknél. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!