Hogy van ez a Dél pesti kórházban? Genetikai vizsgálat.
Segítenétek? hiába hívom őket nem tudok velük beszélni, tegnap 10 percig hallgattam a várakoztató zenét, azt lefogyott a kártyám, ma pedig össze-vissza kapcsolt a információs csaj....
tehát. az lenne a kérdésem, hogy voltam dokinál kaptam időpontot, akkor nem kell már jelentkezni, és a genetikai vizsgáltnál, ott helyben kell egyeztetni hogy kombináltat szeretnék e? vagy mi a lefolyása? első babám, és fogalmam sincs mi hogy van :( köszönöm.
köszönöm :) ha nem kaptam csekket akkor azt a kórházban fogok kapni? ott szólok hogy milyen tesztet szeretnék és aszerint kapok?
azért szerettem volna telefonálni mert nem 2 percre van a kórház, és a párom éjszakás lesz jövő héten és nem szeretnék potyára menni :) de lent akkor bejelentkezek... remélem minden jól fog menni. sose voltam az az orvoshoz járkáló, most meg minden héten minimum 1x megyek :) és körülöttem nincs akkora tapasztalat a sok gyerek ellenére, mert nem igazán csináltak ilyen tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!