Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen görcsoldót szedhetek?

Milyen görcsoldót szedhetek?

Figyelt kérdés
A héten derült ki, hogy babás vagyok, kb.5 hetes. Napközben egyszer-kétszer, éjszaka egyszer mindig begörcsöl a hasam alja. Eléggé fáj. Milyen gyógyszert lehetne bevenni? Orvoshoz csak két hét múlva tudok menni, mert addig nyaralunk.
2008. júl. 18. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

nospát lehet lehet szedni, meg esetleg szedhetsz magne b 6-ot.

de jobb lenne, azért ha orvos látna és ő javasolna valamit.

sok boldogságot. 38hetes kismama

2008. júl. 18. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Először is gratulálok a picihez!

Legfontosabb, hogy pihenj sokat, lábadat polcold fel közben! A Magne B6 teljesen jó, tudom ajánlani, mert nagyon sok kismama szedi, pontosan azért mert görcsöl, fáj vagy keményedik a pocak. Ezt orvos nélkül is tudom ajánlani. Esetleg még szerezz be citromfű teát.

Mivel orvos még nem látott, nincs friss vérképed, én mást nem merek ajánlani, nehogy gond legyen, ez még így is elég kritikus időszak.

Szóval vigyázz magadra és kellemes nyaralást kívánok!

2008. júl. 18. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos igazából ilyenkor semmit!!! Az első 12 hétben minden gyógyszer nagyon káros a babára, mert ilyenkor alakul ki mindene. Muszáj kibírni! A görcsök is gyakoriak ilyenkor. Szedsz terhesvitamint? Ha nem akkor válassz egyet és kezd el szedni! A görcsökre jó a Magne B6, vagy a Béres magnézium B6 vitaminnal. A "népi" gyógymódok közül a málnát ajánlom, vagy pedig nézz körül egy homeopátiás patikában! Kitartás, a második trimeszter könnyebb lesz!
2008. júl. 18. 15:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Femibiont szedek! Most pedig venni fogok magneB6-ot!
2008. júl. 18. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hívj fel egy orvost. Minden képen. ha tényleg nagyon fáj, nem szabad játszani vele. én nyolc hetes voltam mikor bevéreztem. Ez most nem rémizgetés. Csak onnantól nekem Pannangint kellet szednem. A másodiknál már az ötödik héttől óvatosságból felírta a doki.Mivel görcsölgettem . ha itthon nyaralsz szerintem menj be egy korházba, még ha ez nem is a saját orvosod. nagyon vigyáz magadra. magatokra.
2008. júl. 18. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nospa fortet kell szednem, az nem káros, de nekem orvos írta fel. Ne várj 2 hetet, menj ügyeletre.
2008. júl. 18. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!