Rendkívül maga CMV IGg eredmény, jelenthet bajt?
CMV IgG 237,5 AU/ml, referencia tartomány: < 6,0
CMV IgM 0,480, referencia tartomány: < 0,850
Nyugi, nekem ennél sokkal magasabb volt az IGG-m és teljesen egészséges babám született.
Az Istenhegyi Klinikától kezdve máshol is vagy 3 dokit megkérdeztem, mert nálam az első terhességemnél még mindkét eredmény negatív volt, a második baba az első 10 hónapos korában sikeredett be és a vérvétel a 14. terhességi héten történt, ami a nagyon magas eredményt mutatta.
Mindenki azt mondta, hogy az IGM-nek is bőven pozitívnak kéne lenni, ha a terhesség alatt estem volna át rajta, de igazuk volt, mert visszaemlékeztem, hogy az első babám 4 hónapos volt, amikor 3 hétig nem tudtam kilábalni egy megfázásos-köhögéses-torokfájásos nyavalyából, hát az volt az!
Nyugodj meg, már átestél rajta, legalább már nem fertőződik a babád egyik terhességednél sem, így a mostaninál sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!