Afehérvérsejtem a 9 helyet 11,6! Az mit jelent? Valami baj van! 8 hetes terhes vagyok!
Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 13:18
1/4 anonim válasza:
Szia! Megnéztem az én 8 hetes laboreredményemet. A fehérvérsejt szám 4 és 10 G/L között normális. Nekem 14,65 volt, tehát magasabb. Az orvosom és a védőnőm is azt mondta, ez lehet felfázástól, vagy allergiától. A többi marker nekik ehez információt nyújt. Mutasd meg a laboreredményt nekik, de ne aggódj, nem lesz semmi baj. Valószínű nálad is hasonló a helyzet. Üdv, egy 15 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem baj, minden terhesnél így van ne aggódj.
3/4 anonim válasza:
Törődj bele, hogy amíg terhes vagy, addig nem lesz tökéletes a vérképed. Legalábbis a kismamák jó nagy részének nem túl jó a vérképe. Emiatt ne izgulj!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat
2008. júl. 18. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!