GS: 25mm> 7W 1D Méhen belüli szabályos petezsák látható. Életjelenség kimutatható.
A mater húgyhólyagja szabályos.
Ennyi. a dokim azt mondta, keressem meg UH után, hát műtéten volt :( A héten felkeresem természetesen, de valaki aki tapasztalt ilyenekben el tudná mondani mit jelentenek ezek az adatok? :) Első baba lenne, ezért fogalmam sincs, mit jelentenek az adatok :( Őszintén köszönöm a válaszokat :)
a 25 mm a petezsákod lehet CRL-nek vagyis magzat méretnek ez még túl nagy. Nekem ennyi idősen 25 mm-es petezsákom volt kb. a 7W 1D, szerintem week 7, 1 day tehát 7 hetes és 1 napos vagy, nem tudom miért angolul írták. a Terminus meg a szülés várható időpontja. Um nyilván utolsó menzesz. a 7 hetes terhességedhez a 25 mm petezsák normális
2014. jan. 27. 15:06
2/6 anonim válasza:
utolsó menstruáció: 2013. 12. 06.
ez alapján 7 hét 3 napos vagy
szülés várható időpontja: 2014. 09. 12.
25 mm-es petezsák
uh alapján 7 hét 1 napos
van már szívműködés, élő terhesség
a húgyhólyagod szabályos
összefoglalva: minden rendben van, tökéletes adatok, gratulálok
2014. jan. 27. 15:08
3/6 anonim válasza:
Utolsó mensid 12.06, terhességed várható ideje 09.12, 7hetes és 3 napos vagy. A baba 25mm ami 7hétnek és 1 napnak felel meg. Terhességed méhen belüli, a szíve pulzál, tehát él. Azaz, minden a lehető legnagyobb rendben.
2014. jan. 27. 15:08
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) !!!!!!! Fura, hogy, csak ennyit írtak a papíromra :( Másnak, szikhólyag, meg embrió méret vagy valamit írnak még, vagy is ah,olvasom!Bár lehet ez később szokott lenni, nem értek hozzá sajnos :( Hát, szétizgultam már az agyam :D Mindenképp felkeresem a dokit, ez természetes, de szerintem becsavarodtam volna addig míg nem találkozok vele :) Őszintén köszönöm, h ilyen részletesen leírtátok a dolgokat :)))
2014. jan. 27. 15:14
5/6 anonim válasza:
nekem még ennyit se írtak rá, csak azt hogy 25 mm petezsák, szabályos környezetben, 30 mm ciszta amelyben kóros elváltozás nem látható grav. 6-7
Ennyi :) te jól jártál ehhez képest
2014. jan. 27. 15:27
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, hááát tényleg jól jártam! És még is "panaszkodok" :D Nem tudom miért keveslem az adatokat :) Nah, azért meg kell hagyni nagyon várom a doki talit :D de legalább már nem kapok agybajt, legalább már tudom mit jelentenek a dolgok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!