Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az előtej mikor szokott...

Az előtej mikor szokott megjelenni? Én 18 hetes vagyok, de még semmi.

Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez változó, nekem a terhesség vége felé úgy a 34-35. hét körül volt egy nagyon kevés. Van akinek már az elején is van és van akinek egész terhesség alatt nincs. Ne izgulj, ez nem jelent semmit és a szoptatást sem befolyásolja majd.
2008. júl. 18. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is teljesen változó nekem 21 hetesen jelentkezett, és azóta önlik(csöpög).

Kérdeztem a védőnőt, és azt mondta, ha valakinek van előteje, az nem azt jelenti, hogy szoptatni is fog tudni.

Ugyhogy ez nem garancia.

Te pedig nyugodj meg.

Nem tul kellemes.

Boldog babavárást!

24 hetes kismami

2008. júl. 18. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 19 hetes vagyok, de már vagy két hete észleltem előtejet.
2008. júl. 18. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Nyugi én is 30 vagyok de még semmi. Bízom benne, hogy azért szoptatásra megjön! :)

Boldog babavárást!

2008. júl. 18. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem nem jelentkezett szülésig
2008. júl. 18. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Teljesen változó. Van, akinek már az 5. héten is van (én pl. így jártam), van akinek csak a terhesség vége felé, és van akinek a szülésig nem is volt. Nyugi.
2008. júl. 18. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 36 hetes vagyok és semmmi. De az előtej tényleg semmit sem jelent a későbbiekre nézve.
2008. júl. 18. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit. Nekem néhány hete jelentkezett, nem mondanám, hogy egy kellemes tünet. Persze nem fájdalom, vagy ilyesmi, de szinte mindig éjszaka jelentkezik intenzívebben, így olyan foltos a lepedő, mintha a nyálam folyna:-)) Mehet a mosógép folyton:-)
2008. júl. 24. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!