Lepényleválás kiknél, és miért következhet be? El lehet kerülni vhogy? Mi ennek az oka?
A 11.héten volt részleges lepényleválásom. Pénteken töltöttem a 11.hetet és előtte a fogantatástól napi 3x2 utrogestan hüvelygolyót használtam. A dokim azt mondta pénteken, hogy hagyjam abba, már elég erős a terhesség.
Én úgy hallottam, hogy csak fokozatosan szabad abbahagyni az utrót, mert "megvonásos" tüneteket okozhat és azonnali vérzést is.
De sajos pont péntekre fogyott el, már estére nem is maradt, ezért nem tudtam fokozatosan abbahagyni.
Hétfőn levált a méhlepényem egy része. Iszonyatosan véreztem, de valami hihetetlen mennyiségben :(
Lett egy hematomám is, kb. 2cm-es, de 5 nap múlva megállt a vérzés.
Az én kicsikém pedig küzdött és megmaradt :) Hála Istennek!!! és minden védőAngyalkámnak :)
Most a 24.hetet taposom :)
Ja! utaztunk előtte egész nap, legalább 5 órát ültem kocsiban összességében. Állítólag a rázkódás is okozhat lepényleválást :(
Azóta nem mertem elutazni sehova és a kocsiban is párna van a fenekem alatt mikor vezetek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!