Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nagyon vizesedek, akkor...

Ha nagyon vizesedek, akkor befektethetnek a kórházba?

Figyelt kérdés

A vizeletem és a vérnyomásom rendben van. A lábai délutánra úgy néznek ki, mint 2 tuskó. Ráadásul nagyon fáj is. A kezeim is dagadnak, nem bírom ökölbe szorítani. Már jóideje sótlanul eszem, mégis vizesedem. Semmilyen módszer nem vált még be nálam. Ezért befektethetnek?

32 hetes vagyok

2008. júl. 18. 07:13
 1/2 anonim ***** válasza:

A lábdagadás, ha a bőr felülete gyöngyözve vizesedik, akkor már kórházi megfigyelést igényelhet.

Nem szoktak beküldeni, ha a vizeleted rendben van, akkor valószínűleg a veséd is..prolálj meg ioncserélt vizet inni, előbb forrald fel és hűtsd le...nálunk bevált.

A lábad egésznep többet legyen feljebb a hasad magasságánál..mellesleg éjjel is párnázd alá..kerüld a szoros lábbelit és a zoknit.

Remélem segítettem.

Ha azonban a bőrődön vizcseppek jelennek meg menj be a kórházba, mert azt már az öreg néniknél sem hagyják annyiban.

2008. júl. 18. 07:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak: én is vizesedési problémákkal küzködöm, de erről az ioncserélt vizes projektről még nem hallottam. Picit megijedtem a választól, mert úgy tudom, az ioncserélt víz mérgező és fogyasztása halált okoz. Biztos vagy benne, hogy ha felforralom, megihatom??
2008. júl. 18. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!