Ha nagyon vizesedek, akkor befektethetnek a kórházba?
A vizeletem és a vérnyomásom rendben van. A lábai délutánra úgy néznek ki, mint 2 tuskó. Ráadásul nagyon fáj is. A kezeim is dagadnak, nem bírom ökölbe szorítani. Már jóideje sótlanul eszem, mégis vizesedem. Semmilyen módszer nem vált még be nálam. Ezért befektethetnek?
32 hetes vagyok
A lábdagadás, ha a bőr felülete gyöngyözve vizesedik, akkor már kórházi megfigyelést igényelhet.
Nem szoktak beküldeni, ha a vizeleted rendben van, akkor valószínűleg a veséd is..prolálj meg ioncserélt vizet inni, előbb forrald fel és hűtsd le...nálunk bevált.
A lábad egésznep többet legyen feljebb a hasad magasságánál..mellesleg éjjel is párnázd alá..kerüld a szoros lábbelit és a zoknit.
Remélem segítettem.
Ha azonban a bőrődön vizcseppek jelennek meg menj be a kórházba, mert azt már az öreg néniknél sem hagyják annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!