A terhességetek hányadik hetében kezdtetek el hízni?
Hali!
171cm vagyok, 56 kilóval kezdtem, most 58 vagyok, és még csak a 13.hétben járok...
Én már a terhesség előtt elkezdtem hízni:-)
Komolyan:én már szerintem szerintem az első nap elkezdtem hízni. Sokat ettem az elején, nagyon kívánó voltam.
én az első terhességnél 11kg-ot híztam, most 13hetes vagyok 1kg-nál tartok.
bár ez sztem is alkati,vagy vmi olyasmi.
Barátnőm a terhessége alatt nagyon figyelt mit evett, mégis szinte a levegőtől is hízott, pedig alig volt 45kg, mikor teherbe esett. A végén 25kg-ot hízott, de a szülés után kb 3hónappal már nem is lehetett róla megmondani, hogy most szült egy babát.
SZtem ne izgulj rajta, hogy mennyit hízol, érezd jól magad, legyél boldog, ha meglesz a baba utána majd rendeződik minden!
Állítólag más országban nincs is súlymérés csak nálunk, mivel annyira felesleges ezt mérni, mert mindenki más és más. EGyik könyv azt írja, hogy a 10-12kg a normális hízás terhesség alatt, a másik azt, hogy a 14-18kg.... akkor most mi van? Sztem a babának is az a jó, ha az anyukája boldog és jól érzi magát, és nem a kilóival foglalkozik, nem?
MIndenkinek jó babavárást kivánok!
A 18. hétig nem híztam semmit a hányingerek miatt,most már jobb-a 22.héten vagyok 5kg pluszba eddig!
Boldog zsírpárnák:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!