Eleget fejlödöt a magzatom, hány hetes vagyok?
2014.március 13ra vagyok ki írva.
ezelöti héten voltam ultrahangon,és szerintük gy 31hetes babának felel meg.
BPD:78mmEFW:1763g
HC:270mmFL:56mm
AC:270mmHUM:51
utolsó vézés alapján 36hetes vagyok,de az nekem csak egy vetélés volt,és egy napig véreztem.
Szia,ne aggodj,biztos jol fejlődik. Nincs semmi baj. Én is most vagyok 33.hétben.32+5 napos.Nekem is egy vetélés utan jött össze bár nekem volt 1 menzesz,de igy se lehet teljesen kiszámolni mert a vetélés utan 45napra jött meg. Szoval a kicsikénk mindig le volt maradva. Marcius 15re vagyok kiirva de néha18 vagy 20at mondanak. én 2 hete voltam uhn, és picit kissebb volt akkor a babánk mint a tied.
1500g ra becsülték. Bpd 80 fl 59 és a pocakja ugyanakkora. Nekem akkor azt mondták 30 hetesnek felel meg. Én ez alapján számolom. Az orvosod mit mondott? biztos mindent rendben talált. Nekem anyit mondott hogy korának megfelelő. Jo lenne tudni a korát mert menzesszel nem nagyon stimmel de amugy mindent rendben talált. Azt mondta hosszu baba lesz mint az apja. A párom magas vékony testalkatu.
Mosog sokat gondolom. kisfiu kislány? A kislányok állitolag kissebbek valamivel születéskor. ne aggodj ha az orvos nem mondta h gond lenne. Amugymeg nem tudnak pontosan mérni ezek mind csak becslések.
kisfiam lesz.
És az orvos szerint kisebb mint kellene.:/
A ultrahangos szerint 30 hetesnek pont jó.
én is március,13-15 re vagyok ki írva.
Sok sikert nektek a szüléshez:) és gratulálok nektek:) jó egészséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!