DNS teszten kívül kideríthető kitől van a gyerek?
Lehet hogy terhes vagyok!
A két férfivel voltam együtt közte 5 nap különbséggel, kideríthető számolással hogy kitől lehetne a baba? vagy csak a dns marad?
Huh ez sz.r helyzet lehet ... :-D
Amugy csak dns vagy kire hasonlit esetleg a vércsoport. kiszámolni nem tudod, mert ahogy előttem is irták lehet spontan is peteérés orgazmus hatására és a spermak akar 6napig is elélnek. De 4ig tuti mert nekünk igy jött össze. Éreztem a peteérést 3-4 nap mulva együtt voltunk a férjemmel,rá 4 napra megint fájt a hasam. 2hét mulva ott álltam döbbenten és ujjongva egy pozitiv teszttel a kezemben. Tervezett baba csak pont azt a honapot ki akartuk hagyni, elötte probaljoztunk nem jött össze utanna varni akartunk kicsit erre nem terhes lettem?!
33hkm
8-as vagyok.
Én akkor is számolnék. Mert azért egy spontán peteérésnek kicsi az esélye. Tudom, hogy van ilyen, de azért legyünk már reálisak. Egy petesejt max 24 órát él. Van értelme számolni, még ha nem is 100% -osan biztos megoldás.
Kozti fajdalom nem pont a peteeres idejen van inkabb kicsit elotte mikor feszul a petfeszek fala.
Tobb kutatas is bebizonyitotta hogy koztifajdalom nem pontos.
Ket vgay tobb ferfival valo szex egy cyklusban megemeli a teherbeeses eselyet.De soha senki meg egy professor sem tudja kiszamolni melyik sperma jutott celba.
Ezek tenyek felesleges hulyiteni magad vagy fizetsz tobb szaz ezert es terhesseg alatt megallapitjak ki az apa vagy varsz a szulesig vagy nem sziolsz semmit es a jobb partira fogod az apasagot.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!