Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » DNS teszten kívül kideríthető...

DNS teszten kívül kideríthető kitől van a gyerek?

Figyelt kérdés

Lehet hogy terhes vagyok!

A két férfivel voltam együtt közte 5 nap különbséggel, kideríthető számolással hogy kitől lehetne a baba? vagy csak a dns marad?

2014. jan. 23. 20:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%

És egyikkel sem védekeztél? Gratulálok te nők gyöngye.

Valószínűbb az elsőtől lesz a gyerek de biztosat valóban csak DNS teszttel lehet tudni.

2014. jan. 23. 20:19
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
A helyedben egy füst alatt kérnék egy HIV-tesztet is...
2014. jan. 23. 20:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Számolással nem

Talán majd az egyikre jobban hasonlít:)

2014. jan. 23. 20:54
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Nocsak, nocsak valaki töröltette a kommentet, amiben reméltem, hogy megtartja a gyereket. Ejnye de érzékeny valaki :)
2014. jan. 23. 20:57
 5/18 anonim ***** válasza:
50%

mar van terhesseg alatti dns vizsgalat is

Ha a janie elveteted ha a Jozsie megtartod=

meg jobb mindket pasival fizetess

2014. jan. 23. 21:06
 6/18 anonim ***** válasza:
68%
Ha tudod a vércsoportodat és mindkét férfiét, illetve a gyerekét, akkor van egy kis esély arra, hogy valamelyiket ki lehet zárni. De ha a vércsoport alapján mindketten szóba jöhetnek, akkor marad a dns teszt. 5 nap különbség túl kevés ahhoz, hogy ki lehessen zárni valamelyiküket.
2014. jan. 23. 21:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Miért nem védekezel? Miért hiszed azt, hogy ez a legjobb módja annak, hogy gyereked legyen? :S Ííííí de nem szeretem az ilyet. Legalább védezezz, ha már okos nem vagy!
2014. jan. 23. 21:31
 8/18 anonim ***** válasza:
56%

Ha nagyon pontosak a ciklusaid (pl MINDEN hónapban 28 naposak), akkor azért ki lehet számolni az ovut. Valóban nagyon kevés az 5 nap, e én biztosan számolgatnék azért.

Bár én nem kerülnék ilyen helyzetbe! hihi

Ez egy oltári felelőtlenség volt!

2014. jan. 23. 21:56
 9/18 anonim ***** válasza:

utolso komolyan momdod csak az ovu eshet valaki teherbe? mennyire egyszeru lenne az elet ....

Tudod meddig el egy sprema a noi meni szervekben??sokaig

egy biztos a legerosebb katona ert celba

2014. jan. 23. 22:22
 10/18 anonim ***** válasza:
70%
Hát nekem is pontos volt a ciklusom, mégis peteérés után estem teherbe (csak akkor voltam együtt a párommal. Erről a módszerről ennyit. :D Ha meg akérdező ilyen felelőtlen, vállalja a következményt.
2014. jan. 23. 22:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!