Ha a 4D-s ultrahangon a baba szabálytalan ritmusú szívműködését állapították meg, akkor nagy a baj?
24.hét a 4D-n nagyon rám hozták a frászt, próbálok megnyugodni, de olyan nehéz, eddigi vizsgálatokon mindig jó volt a szívhang.
Legutbób hétfőn hallgatta a védőnő.
Egy barátnőmnek is mondtak hülyeségeket!!!! Hol voltál 4d-n???? Nagyon ajánlom a www.4dgenisis.hu oldalon lévő 4d-s uh-t. Agyon vizsgálják a babát és nagyon értenek hozzá. Én 50 peceket voltam ott.
Ne izgulj semmi baj nem lesz!
Dia
Dia Köszi a választ, közben voltam egy fél órája a dokimnál, aki megvizsgált, ultrahangozott. Nézte sokáig a kicsi szívét, és mondta hogy semmi , de semmi baja, makk egészséges, és a placenta sem mindig homogén. Szóval nagyon megnyugodtam. Érden voltam, és direkt kérdeztem is a hölgyet, hogy nem lehet, hogy nem mindig egyenletes a szívhangja, azt mondta, hogy nem. Erre a dokim ma elmagyarázta, hogy nem egyenletes , mert néha ilyen néha olyan, de ha egy kis gyanuja felmerült volna, hogy vmi nincs rendben, akkor elküldene szívuh-ra. Megnyugodtam.
Köszönöm a válaszokat nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!