Terhesség alatt milyen zenéket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nagyon örülnék zenecímeknek,előadóknak,bármilyen műfajban. Nagyon eleven a baba a pocakomban,arra gondoltam,hogy zenével megnyugtathatnám. Nektek mi vált be? :)2014. jan. 23. 13:26
1/4 anonim válasza:
:) én babám is állandóan ficergett a pocakomban. Amíg bent volt, egyedül Kocsis Tibor, Lásd a csodát! című számára volt hajlandó odafigyelni és pihenni egy kicsit. A komolyzenék nem hatották meg, a pörgősebb, meg csak jobban turbózta! :)
2/4 anonim válasza:
jéééézuussooom, ez már nagyon gáz:(Ennyi buta nőt!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,kipróbálom :)
Nem buta nők..máshol is olvasni,hogy a zene megnyugtatja a babákat. Ha tudnád milyen érzés amikor hetekig alig tudsz aludni,mert nagyon mozog akkor tudnád,hogy jó megnyugtatni. Sajnos stresszes életet élek,nem tehetek róla,egyedül várom a babát,és hidd el,nem könnyű.
Tarthatsz minket butának,szíved joga.
2014. jan. 23. 16:00
4/4 anonim válasza:
Ha youtube-ba beírod, hogy baby piano, nagyon kellemes, megnyugtató zenéket fog kidobni, van amelyik 1, vagy annál is több órás. Nálam működött a hatása, nekem is nagyon aktív a babám, és ettől és Adele zenéktől teljesen megnyugszik mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!