Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hányadik terhességi...

Kinek hányadik terhességi héten jelent meg kb. a köldöktől lefelé az az egy sötétebb csík?

Figyelt kérdés

2014. jan. 23. 11:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia, pont két napja vettem észre, hogy elkezdett halványan megjelenni, most vagyok 25 hetes. Nekem ez tök tetszik, bizonyára fog még erősödni.
2014. jan. 23. 13:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem a 34.-35. héten jött ki és meg is maradt a kisfiam 1,5 éves koráig, amikor újból terhes lettem és azóta is megvan :/
2014. jan. 23. 13:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Az elso terhessegemnel nagyon koran, kb 10-12 hetesen es rettento sotet is lett, lentrol fel, korbe a koldokomon, aztan egeszen fel a mellemig. Tobb, mint egy ev alatt tunt el, fentrol lefele halvanyodott. A masodik terhessegemnel 30 hetesen jelent meg, most 39 hetes vagyok, ugyanugy feler a mellemig, de sokkal-sokkal halvanyabb (igaz a gyuru a koldokom korul viszont szelesebb). Pont 2 ev van a ket terhesseg/gyerkoc kozt, tehat tok ugyanabban az evszakban voltam/vagyok terhes, a nemuk is ugyanaz.

Nalunk is az elso fiamnal mar szuleteskor latszodott neki is egy nagyon-nagyon halvany fuggoleges vonal, sot a koldoke korul is :)

A masodik meg ugye bent, kivancsi vagyok neki is lesz-e.

Striaim az elsonel egyaltalan nem, most a masodikkal nem kiabalom el, de remelem most se lesznek (vegulis meg egy het alatt bmi lehet).

2014. jan. 23. 13:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem a 20. hét körül kezdett el erősödni, szülés óta viszont fokozatosan halványodik. Én szerettem :)
2014. jan. 23. 13:56
 15/15 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam, hogy nem törvényszerű, nekem az 1. terhességemnél volt, de most még nem jött elő..:)

26 hkm

2014. jan. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!