Kinek hányadik terhességi héten jelent meg kb. a köldöktől lefelé az az egy sötétebb csík?
Az elso terhessegemnel nagyon koran, kb 10-12 hetesen es rettento sotet is lett, lentrol fel, korbe a koldokomon, aztan egeszen fel a mellemig. Tobb, mint egy ev alatt tunt el, fentrol lefele halvanyodott. A masodik terhessegemnel 30 hetesen jelent meg, most 39 hetes vagyok, ugyanugy feler a mellemig, de sokkal-sokkal halvanyabb (igaz a gyuru a koldokom korul viszont szelesebb). Pont 2 ev van a ket terhesseg/gyerkoc kozt, tehat tok ugyanabban az evszakban voltam/vagyok terhes, a nemuk is ugyanaz.
Nalunk is az elso fiamnal mar szuleteskor latszodott neki is egy nagyon-nagyon halvany fuggoleges vonal, sot a koldoke korul is :)
A masodik meg ugye bent, kivancsi vagyok neki is lesz-e.
Striaim az elsonel egyaltalan nem, most a masodikkal nem kiabalom el, de remelem most se lesznek (vegulis meg egy het alatt bmi lehet).
Akkor megnyugodtam, hogy nem törvényszerű, nekem az 1. terhességemnél volt, de most még nem jött elő..:)
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!