Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 12heti UH eredménye és a...

Ha a 12heti UH eredménye és a kombinált tesztem is jó, mennyire kell aggódnom a jövő heti AFP és az azt követő UH eredménye miatt?

Figyelt kérdés
Lehet még nagy baj?Vagy kicsit megnyugodhatok?Nagyon ne riasszatok el,köszi :-)
2009. dec. 3. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:

egyrész nagyon nem kéne aggódnod, mert babát vársz!

másrészt ezek csak bizonyos betegségeket szűrnek ki, speciel az afp lóf... se szűr ki, más országokban már nem is csinálják, baj meg mindig történhet. de szerintem ezt te is tudod!

2009. dec. 3. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Bizzál benne hogy jó lesz az eredményed!Nekem nincsen kombinált tesztem,csak a 12 hetes uh ami teljesen jó volt.Tegnap voltam az afpn ,nem aggódom miatta,azzal úgysem lesz jobb.Én annyit teszek most,hogy elemgyek egy 4 dre,mivel karácsony előtt lesz uhm,és ott remélem megnyugtatnak hogy minden ok a Kincsemmel.
2009. dec. 3. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az AFP miatt akkor se aggódj, ha nem lesz jó az eredménye. Nem ér semmit se, más országokban már nem is alkalmazzák. pl. alacsony AFP Downkór??? A statisztikák szerint minden 10. Down-kóros babának alacsony az AFP-je, a többinek normális. Tehát ez sem jelent semmit, itt mégis kongatják miatt a vészharangot. Egy jó ultrahangos orvos többet tud mondani, mint az AFP.
2009. dec. 3. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szép negatív lett az eredményem, azok alapján azt mondta az orvosom, hogy nem indokoltak a további tesztek (talán az integrált) hanem elég az afp. Nekem is sokat jelentett ez, hogy jó lett minden. Neked milyen arányaid lettek?
2009. dec. 3. 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Biokémiai adatok

PAPP-A : 18,34ug/mL

1,31MoM

Szabad béta -hCG : 24,635mU/mL

0,67MoM

Kockázati érték:

Életkorfüggő kockázat : 1:1100

Down(21triszómia) : <1:20000(negatív)

Edwards(18triszómia):<1:20000(negatív)

a 12+3heti UH adatai:

CRL:62mm

Nt:1,6mm

2009. dec. 4. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!