Minden oké ugye? Tegnap voltam a 18 hetes uh vizsgálaton. Nem nagyon értem h mi mit jelent, a dokimhoz meg hétfőn tudok menni. Aki jártas vagy ilyen szerepel a leletén az irjon már.
A magzati víz átlagosnál több. Ez baj?
A lepény a hátsó falon,mélyen tapad.
BPD: 41mm
AThorax AP: 43 szor 43 mm
Femur:26mm (21-31 mm)
Mko jelzett magzati pyelon,norm. hónyagtelítödés.
Ok/H jelenleg 9/18 mm plexus az oldalkamrát kitölti.

15 hetes UH-n azt mondta az orvosom, hogy hátul mélyen tapad a méhlepény, ezért kímélő pihenésre ítélt. Nem tudom neked ezt esetleg nem mondta?
18 khm
Nekem már a 12.héttől kimélet van ,akkor elérte a placenta a méhszájat.Már most kezd fentébb menni.Hála
Akkor azt mondták h nem szabad bicikliznem,emelnem csak mx 3kg,hajolás és no sex.
Te is el vagy tiltva ezektől?

Emelgetnem nekem sem szabad, a házas élet nincs tiltva, óvatosan kell csinálnunk, hogy fel ne sértsük. A doki ennyit mondott.
Jövőhéten megyünk a 19. heti UH-ra kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet.
Értem,akkor te ebbe az esetbe szerencsésebb vagy.
Párom már kész van.. :D
Akkor egy idősek vagyunk :D
Jun 24 re vagyok kiírva és Debibe szülök.
Kisfiu,kislány?

Értem,akkor te ebbe az esetbe szerencsésebb vagy.
Párom már kész van.. :D
Akkor egy idősek vagyunk :D
Jun 24 re vagyok kiírva és Debibe szülök.
Kisfiu,kislány?
Igen igen, de azért félek, hogy mi lesz jövő héten.. :(
Elhiszem, elég nehéz lehet, de ha úgy nézzük akkor megéri szüneteltetni :)
Mi júni. 27-re vagyunk kiírva és Miskolcon szülök majd :)
Egyenlőre nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, mert nem volt hajlandó megmutatni magát :)
Ti tudjátok már?
A nevekkel, hogy álltok?
Igen,mindent megteszünk h semmi ne legyen.
Tegnap tudtuk meg,h kisfiú :D
Ugy beszéltük meg ha kislány akkor én adom ,ha kisfiú akkor én.HA lány lett volna akkor Lora lett volna.
Kisfiú igy a Marcell,Márk,ZSombor merült fel,de majd kiderül h mit választ apuka .
Szurkolok neked és nem lesz semmi baj.
Boldog babavárást !

De jó :D
Úgy látom még hasonló nevekben is gondolkodunk :)
Mi a Marcellra szavazunk akkor ha kisfiú, ha kislány akkor pedig Amelita (ez lett volna a nevem, de valahogy még se és a párom azt mondta, hogy akkor legyen ez). A lányomnak mindig is különleges és ritka nevet akartam adni, mert az enyém is az, az anyósomé is és hát .. :)
Ha nem lenne gond, akkor szívesen beszélgetnék veled még privátban.
Most rohannom kell, de ha részedről oké, akkor valamikor rádírok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!