Miket vizsgálnak pontosan a vetélések miatti immunológiai vizsgálaton?
Azért,mert ebben a topicban többen aktívak és tudod itt is számtalan olyan nő van,aki sajnos már átesett ezen!
Köszönöm a hasznos válaszod,de ezért kàr volt megnyitnod a kérdést...
Én úgy tudom, hogy elsősorban összeférhetetlenséget néznek, vagyis, hogy az nő szervezete nem termel-e antitesteket a párja spermái ellen, vagy - ami még rosszabb - a fejlődének induló embrió ellen. Azért gondolom, hogy ezt jelentheti, mert ahogy az immunrendszered egy vírussal szemben is védekezni kezd, úgy megindulhat ez a védekezési mechanizmus egy "ismeretlen" organizmus (embrió) ellen is.
Nekem két vetélésem volt, még nagyon az elején járunk a kivizsgálásnak, de gondolom, nálunk is sort kerítünk rá.
Kedves kérdező! Neked hány vetélésed volt és milyen vizsgálatokon estél át eddig?
"N"
Köszönöm!!
Sajnos már kétszer vetéltem el én is! :(
Mi is még most kezdtük elejét venni a vizsgálatoknak,tehát még én sem nagyon tudok érdemben válaszolni ezzel kapcsolatban,a dokim ezeket a vizsgálatokat kérte elsőkörben:
belgyógyászati,immunológia és genetikai.
És Ti hol tartotok,milyen vizsgálatokra számíthattok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!