Múlt héten teszteltem pozitívat, de a doki csak a jövő hétre adott időpontot. Ez gáz?
inkább korai!!!Még várnék a helyedben 2-3 hetet, mert csak vissza fog rendelni a doki, ilyenkor még UH nem igazán látják picurkákat, majd 5.,6. hetesen!
T:)
Elvileg nem gáz,én pozitív teszt után majd' 1 hónapra mentem,tehát kb 8 hetes voltam.De legalább már volt szívhang.Úgy örültem neki...
Ha barnázol-én nem barnáztam,de meg tudom érteni,hogy aggódsz-
akkor figyeld magad,pihenj,amennyit tudsz.Szerintem nem lesz gond,ha egyebet nem érzel.(görcs,vérzés)
Vagy azt is csinálhatod,hogy hetente 1x tesztelsz még,csak úgy megnyugtatásképpen.Pozitív teszt esetén nem árt még a pozitív gondolkozás sem!!!!
:):):):):)
A barna folyás a gáz, nem az, hogy jövő hétre kaptál időpontot. Hívd fel az orvost, hogy barna folyásod van, bemenj-e, szedjél-e valamit, vagy egyáltalán mit csinálj.
Ha az orvosd nem elérhető, akkor kérdezz rokonoktól, barátoktól egy olyan orvos telefonszámot, aki tud segíteni.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. HA barna folyásod van, lehet gond, ezért hívd az orvosod, soron kívül kellene fogadnia. Ha nem teszi, én elgondolkodnék egy másikon. Egyébként nem biztos, hogy gond van, csak lehet. Ezt kellene kizárni nagyon hamar.
(29. hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!