Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Múlt héten teszteltem pozitíva...

Múlt héten teszteltem pozitívat, de a doki csak a jövő hétre adott időpontot. Ez gáz?

Figyelt kérdés
Ráadásul ma volt barnás folyásom. Kicsit meg vagyok ijedve. Segítsetek!
2009. dec. 3. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:

inkább korai!!!Még várnék a helyedben 2-3 hetet, mert csak vissza fog rendelni a doki, ilyenkor még UH nem igazán látják picurkákat, majd 5.,6. hetesen!

T:)

2009. dec. 3. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
jah, most olvastam, hogy barnázzol .S bocsi, figyelmetlen voltam, akkor menj el soron kívül, így igen, gáz!!! :S nem jó jel a barnázás, de ha időben mész dokihoz, tud adni gyógyszert
2009. dec. 3. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Elvileg nem gáz,én pozitív teszt után majd' 1 hónapra mentem,tehát kb 8 hetes voltam.De legalább már volt szívhang.Úgy örültem neki...

Ha barnázol-én nem barnáztam,de meg tudom érteni,hogy aggódsz-

akkor figyeld magad,pihenj,amennyit tudsz.Szerintem nem lesz gond,ha egyebet nem érzel.(görcs,vérzés)

Vagy azt is csinálhatod,hogy hetente 1x tesztelsz még,csak úgy megnyugtatásképpen.Pozitív teszt esetén nem árt még a pozitív gondolkozás sem!!!!

:):):):):)

2009. dec. 3. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:

A barna folyás a gáz, nem az, hogy jövő hétre kaptál időpontot. Hívd fel az orvost, hogy barna folyásod van, bemenj-e, szedjél-e valamit, vagy egyáltalán mit csinálj.

Ha az orvosd nem elérhető, akkor kérdezz rokonoktól, barátoktól egy olyan orvos telefonszámot, aki tud segíteni.

2009. dec. 3. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. HA barna folyásod van, lehet gond, ezért hívd az orvosod, soron kívül kellene fogadnia. Ha nem teszi, én elgondolkodnék egy másikon. Egyébként nem biztos, hogy gond van, csak lehet. Ezt kellene kizárni nagyon hamar.

(29. hetes mami)

2009. dec. 3. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!