Letezik olyan h valaki nem vette eszre h elfolyt a magzatvize? Es ha elfolyt akkor a babaval mi tortenik?
Figyelt kérdés
mar a 39.hetben jarok a pocakom szerintem mar lejjebb ment es eleg sokat kemenyedik es folyasom is szokott lenni de volt hogy folyott volna,feher szinu,annyira nem volt sok .a magzatviz az szivarog? vagy milyen erzes,nem olyan mind a pisi es azt en leallitani vagy nyomni nemtudom mind a pisit?lehet butasagot kerdezek2014. jan. 22. 09:54
1/6 anonim válasza:
ha igazán elfolyik azt észre fogod venni, ha picit szivárog az még nem okoz gondot a babánál. Egyébként én tudok egy olyan esetet akinél nem folyt el és hiába repsztettek akor sem volt viz az orvos sem értette hova lett a viz, de nem volt. szegény baba feje össze is volt kicsit karistolva a burokrepesztés miatt mivel többször probálta több orvos is. Végül arra jutottak az orvosok hogy mivel nagyon vizes volt a barátnöm, tényleg a végén már szinte járni sem tudott akkora vaolt a lába igy lehet egyéb módon felszivodott a magzatviz. A duzzanat teljesen szülés után 6-8 héttel ment csak le. Tehát vannak ilyen érdekes dolgok is amit az orvosk sem értenek.
2/6 anonim válasza:
Hétfőn folyt el a vizem. Hidd el, egyből tudtam, hogy mi folyik a lábam között. Jó meleg volt és akaratomtól függetlenül folyt. Raadásul nem maradt abba, folyamatosan csordogált. Ez este hatkor volt és kedd délelőtt lett belőle baba : ) Nekem teljesen átlátszó volt.
3/6 anonim válasza:
Én is nagyon féltem, hogy nem veszem észre, ha elfolyik :))) de észre lehet. Meleg, es nem lehet visszatartani, illetve folyamatosan csordogál. Nekem átlátszó volt, es hat olyan semmihez sem hasonlítható fura érzés, amikor folyik.
Hidd el, észre fogod venni :)
4/6 anonim válasza:
Ha nem szivárog hanem elfolyik, azt tuti észreveszed :D
Picit véreztem első babával, megijedtem, hogy mi ez, mentünk be kórházba hogy megnézzenek, felértünk a kórház ajtaja elé, erre durr, elment a vizem, olyan tócsa lett alattam, hogy már is is kérdeztek semmit, amikor ajtót nyitottak :D
5/6 anonim válasza:
Ismerek olyat, akinek teljesen elszivárgott, de az orvos a kórházban is csak annyit mondott, hogy kicsit több a folyása. Sürgősségi császár lett a vége, a baba 300 grammal született. Tavasszal lesz egy éves.
6/6 anonim válasza:
Azt biztosan észre fogod venni. Nekem is elfolyt a magzatvíz rá 4 órára már a karomban volt a picim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!