Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Klion -d 100 -as hüvelykupot...

Klion -d 100 -as hüvelykupot irt fel ma az orvosom, van valakinek tapasztalata, hogy mennyire használ?

Figyelt kérdés
Terhességem elejétől mindig van sárgás folyásom,eddig nem foglalkozott vele az orvos,ma megvizsgált,mert megint mondtam neki,és be van gyulladva a hüvelyem.Ártani a babámnak nem ártok ezzel a kúppal ugye?Sosem használtam még ilyet,azért kérdem.16 hetes kismama
2009. dec. 3. 17:13
 1/5 anonim válasza:
A babának ez nem árt, énis szedtem a terhességem elején szintén folyás miatt. Használd az orvos utasításai szerint és hidd el hogy a kúra végén elmúlik a folyás is. Ha nem akkor ad egy szájon át szedhető másik gyógyszert amennyiben van olyan ami nem árthat a babának. Én sajnos akkor még nem tudtam hogy babát várok és így erős gyógyszert kaptam. De semmi probléma nem lett. Dec. 29-re várom első babámat,aki kislány lesz.
2009. dec. 3. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is kaptam egyszer a terhességem alatt, de nekem semmit nem használt. Dehát tudod, hogy van ez, ami az egyiknek jó az nem biztos, hogy a másiknak is.

Nekem végülis szájon át szedhető vált be.

2009. dec. 3. 17:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kiváncsi leszek rá,panaszom nincsen amúgy csak a sok folyás.Boldog babavárást kivánok Nektek!
2009. dec. 3. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a legjobb. Ugyanis állítólag valami 3 féle gomba van, amitől lehet, és ez az egyetlen fajta kúp, ami mind a 3-at kipusztítja. De a szájon át szedhetőt úgy tudom terheseknek nem írják fel. Fontos még, hogy ne etesd a gombát. Tehát ne egyél olyat, amiben élesztő vagy cukor van. 1-2 hétig, ki lehet bírni.
2009. dec. 3. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:
A legjobb a Klion, mindegy, h a kúpja vagy a hüvelytablettája. Nekem még mindig használt, akkor is ha más nem.
2009. dec. 4. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!